5 évvel idősebb lánnyal lehet valami?
Van egy lány, aki tetszik, beszélgettünk is már sokat, csak nem igazán merek kezdeményezni mert 5 évvel idősebb.
19/f
Kezdeményezz bátran! Mit veszíthetsz? :) Lehet, hogy a lány már várja is.
Én 23 vagyok, és nekem is volt egy 19 éves lovagom. Már titkon kinéztem magamnak kicsit korábban, de azt gondoltam, hogy úgysem foglalkozna velem, és jegeltem fejben ezt a dolgot. Aztán mikor legközelebb találkoztunk, már éreztem, hogy talán én is tetszem neki, de továbbra is passzív maradtam. Harmadjára pedig már izzott köztünk a levegő, és nyíltan flörtölt velem mások előtt is. Végül addig folytak a kis játékai, hogy nálam szakadt el a cérna, és lesmároltam :D
De te ne akard ezt kivárni! Figyeld a jeleket, és ha adódó alkalom van, kicsit pedzegesd meg a flörtöt. Tegyél kétértelmű megjegyzéseket, legyél kicsit huncut :) Sok szerencsét, szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!