Lányok zavaró az, ha egy férfi idősebb nálatok, és még nem volt kapcsolata, de nektek már volt komolyabb kapcsolatotok?
Az attól függ, mennyi idős. 22-24 éves fejjel szerintem már nagyon nagy hátrány, ha az embernek nem volt komolyabb kapcsolata.
Nekem már volt, így érzelmileg nagyon tapasztalt vagyok, tudom, hogy működik a párkapcsolat, tudok viselkedni, alkalmazkodni, tudom, mi fér bele és mi nem. Nem lenne türelmem végigszenvedni egy ilyet, egy komolyabb kapcsolatok terén tapasztalatlan, lényegében éretlen felnőtt férfivel.
Konkretizálj! Ki hány éves? Nem mindegy.
Teszem azt, mondjuk 20 vagyok, a fickó pedig 30 és még semmilyen kapcsolata nem volt, az riasztó.
Ha én 30, ő 40 és nem volt neki egy se, az abszolút kizáró.
De ha mondjuk 23-24, akkor semmi gond.
Engem nem zavart. A barátom 23 éves volt, mikor összejöttünk, én 21. Nekem volt korábban egy 2 éves kapcsolatom, neki csók volt a maximum. Nem volt gond semmivel, talán a szokásosnál is kedvesebb, udvariasabb volt, és a szexbe is hamar belejött. :) Mondjuk én sem vagyok ilyen "egyből essünk neki egymásnak" alkat, szóval nem a legelejétől volt szex, addigra már ő is magabiztosabb lett.
Már össze is költöztünk, 3 éve vagyunk együtt.
Kevered a szezont a fazonnal (mint a legtöbb férfi ebben a kérdésben).
ITT nem az a konkrét probléma, hogy nem szexeltél, hanem hogy nem voltál párkapcsolatban.
Akkor látom korlátozottak lesznek a lehetőségeim a nőknél,fantasztikus érzés ezt látni mondhatom. :/
Nekem se volt még kapcsolatom,mert nem jött össze.De legalább a 7es végre valaki megnyugtatott,hogy vannak még azért csöppnyi esélyek arra,hogy nem néznek le csak ezért. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!