Lányok zavaró az, ha egy férfi idősebb nálatok, és még nem volt kapcsolata, de nektek már volt komolyabb kapcsolatotok?
Te sem vagy normális... kérjek elnézést a véleményemért? Ilyet sem hallottam még...
Nem arról van szó, hogy megbántottak, meg szemetek voltak velem, ezért én többet nem leszek tapasztalatlan pasival... Arról van szó, hogy én nem szeretnék azzal hónapokat eltölteni, hogy rávezetem a páromat arra, mi hogyan működik egy kapcsolatban. Igen, rossz tapasztalatom van ezzel, de ettől még nem nézek le senkit, csak egyszerűen nekem ilyen kapcsolat nem kell, mert én arra vágyom, hogy alapvető dolgok egyértelműek legyenek, és ne kelljen úgy elmagyarázni dolgokat, mint ha egy kisfiúval járnék. Nagyon sok hátránya van annak, hogyha két ember nincs egy szinten párkapcsolati szocializáltság és kultúra szempontjából.
Nem mondom, hogy emiatt bárki is kevesebb, de keressen magának olyan lányt, aki hasonló cipőben jár, mint ő.
Én maximálisan egyetértek azzal, aki azt írja, hogy egy párkapcsolathoz szocializálódni kell és ehhez bizony tapasztalat kell. Nekem is volt már olyan partnerem, akinek előttem nem volt még tartósabb kapcsolata, és fogalma se volt, hogy működik az ilyesmi. Az első apró problémánál kiborult, nem értette, hogy a rózsaszín köd után jönnek a szürke hétköznapok, nem értette, hogy egy párkapcsolat nem csak úgy "van", hanem tenni is kell érte...
Nem arról van szó, hogy akinek még nem volt x idősen kapcsolata, az írja le magát, hanem inkább olyan partnert keressen, akinek még szintén nem volt, és akkor közösen "gyakorolhatnak". De nekem már nem lenne türelmem az alapoknál kezdeni...
Ez kb. olyan, mintha egy gyakorlott, tapasztalt zenésztől azt várnátok el, hogy álljon be egy olyan zenekarba, amelyikben a többi tag még csak kottát olvasni tanul.
Szerintem minden érintett akkor jár jól, ha a felek nagyjából azonos "szinten" vannak. Mert ha egy párkapcsolatokban tapasztalatlan ember belemegy egy kapcsolatba olyasvalakivel, aki már volt sokéves kapcsolatban (esetleg élt is együtt valakivel), akkor ő olyan elvárásokkal fog szembesülni, aminek nem fog tudni megfelelni!
17-es rájöttem! :D Te a tapasztalatlanságot összekevered az alacsony I.Q.-val vagy E.Q.-val (Intelligenciával vagy érzelmi intelligenciával)! Attól, hogy valaki tapasztalatlan, még lehet olyan érzelmi és értelmi intelligenciája, hogy lepipál egy tapasztaltat. Így viszont megértelek, hogy intelligens társat szeretnél magad mellé :)
Nehéz megfejteni a nőket, kedves barátaim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!