Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért lehet az, hogy a nálam jóval idősebb férfiak állandóan rám szállnak, de a velem egy korosztályúak meg észre se veszek? Számomra ez nagyon zavaró :S Mit tegyek?
"tegyél ki képet magadról ide"!
amúgy nem értem miért baj, ha pár évvel idősebb barátod van! ne foglalkozz mások véleményével, te érezd jól magad a kapcsolatban! :)
Szia!
Figyelj, mivel, a lányok mint testileg mint pedig értelmileg hamarabb érnek, ezért szükség van 2-3 év különbségre, hacsak nem találsz egy értelmes 15 éves fiút. A korodbeli fiúk, lehet épp ezért nem vesznek észre, mert mindenedet elrejted és hátérbe szorulsz azok a lányok mögött akik jobban megmutatják azt amik van.
De ne csüggedj idővel lesz valakid :)
Az én problematikám annyiban hasonlít, hogy engem a 40 év felettiek vesznek észre. Felső kort nem tudok meghatározni. (Vagyis ők azok, akik az utcán elmenve teszik a megjegyzéseket.) Alatta gyakorlatilag semmi. Bár engem ez annyira nem zavar, mint téged. Csak lehetne végre korombeli is.
19/L
Az ilyesmit én sem értem... 20 vagyok, csinos, igényes és kedves, ehhez képest a korombeliek hozzám szólni sem mernek.
Viszont az 50+os, homeless alkoholistáknak a kedvence vagyok, az összes megtalál. :P
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:22
Biztos félnek tőled..
A kérdezőnek pedig:
Mert fiatal vagy,tapasztalatlan,éretlen,irányítható,meggyőzhető,manipulálható,könnyen megszerezhető,csalódásoktól mentes,kisebb igényű,mint idősebb nő társaid.Ráadásul valószínűleg a kisugárzásod is még a helyén van.Ezért lehetsz vonzó az idősebb fiúknak/férfiaknak.Azt sem zárhatod ki,hogy nem tetszel az ellenkező nemnek-általában ez az első,aztán a többi,amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!