Lányok zavaró az, ha egy férfi idősebb nálatok, és még nem volt kapcsolata, de nektek már volt komolyabb kapcsolatotok?
"Azért kicsit más szint az ahogy egy szerettemet kezelem "
No igen, egy kapcsolat elején mindenki hajlamos a jobbik oldalát mutatni... aztán idővel előbukkan a személyiség kellemetlen része is, és akkor jönnek a problémák. Na ennek a kezeléséhez viszont már kell a tapasztalat! (Mert te se fogsz senkit 10 évig rózsaszínben látni és feltétel nélkül imádni, és akkor már bizony szükség lesz a toleranciára...)
48. Ha jól emlékszek már említettem,de azért még egyszer leírom - AMÍG SENKI NEM AD ESÉLYT ADDIG NEM LESZ TAPASZTALATOM!
Kérdező - sose mondtam hogy tökéletes vagyok,de a legnagyobb hibám hogy nem tudom hogyan közeledjek. Ahhoz pedig hogy ebben fejlődjek először egy partner kéne.
LeftBehind-al kell egyetértenem,velem ugyanez van pontosan.Amíg nem adnak esélyt,addig hogy legyen tapasztalat?
De a többi írásával is egyetértek,azt is értsétek meg,hogy minden 2 emberen múlik.Próbálkozhat bárkinél,ha ő nem jön be nekik,és lehet bármilyen normális ha a másik nem vevő rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!