Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb (30 feletti) hölgyekhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb (30 feletti) hölgyekhez szól a kérdésem hogy amikor egy szórakozóhelyen vagy egy bárban fiatalabb férfiak közelednének hozzátok miért tekintetek rájuk undorral?

Figyelt kérdés
Úgyértem ez a lekezelő, lenéző flegma stílussal, mintha valami tényleg olyat látnátok bennünk amitől undorodtok.
2019. okt. 9. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
32 vagyok, amellett, hogy 15 éve a férjemmel a legnagyobb boldogságban élünk, engem a saját korosztályom sem tud lenyűgözni, a fiatalabbak végképp nem. Nem vagyok lekezô, de tudatom, hogy férjem van. Ha nem lenne sem bunkóznék, csak elmondanám, hogy nem engem keres. 😊
2019. okt. 9. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem járok bárba v szórakozóhelyre, de sosem volt bajom azzal ha fiatalabb srác közeledett felém. Feltéve ha nem alapjáraton az jött le,hogy a korom miatt vegyem megtiszteltetésnek,hogy szóba áll velem.

Flegma egyébként sem vagyok senkivel, lenéző, lekezelő meg főleg nem.

Csak vélemény: az a nő aki ennyi idősen olyan helyre jár szórakozni ahol a fiatalabb korosztály is megfordul szerintem alapjáraton nem elutasító azzal ha valaki normál hangnemben társalogni szeretne Vele.

2019. okt. 9. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

-hülye felszedős duma

-igénytelen kinézet

-letapizás

-rossz lehelet

Ezeken kívül sosem vagyok elutasítóan bunkó.

2019. okt. 9. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
35 leszek hamarosan, nem vonzanak a 30 alatti férfiak.
2019. okt. 9. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok nyitott az ismerkedésre, se fiatalabbakkal, se a koroszályommal, se idősebbekkel, de mindenkivel udvarias vagyok, aki udvariasan szólít meg. Ha viszont valami bunkó PUA szöveggel, tapizással vagy hasonlóval indít, akkor a reakcióm ennek megfelelő, az ilyen emberekkel valóban lekezelő vagyok amit nem szégyellek.
2019. okt. 9. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én elég nehéz eset vagyok ilyen szempontból mert a koromnál sokkal fiatalabbnak nézek ki, viszont mentalitásban mindig sokkal érettebb voltam és a saját korosztályomat is elég gyereknek érzem magamhoz képest, nem hogy a 20 éves kisfiúkat.

Nekem eleve taszító ez a szórakozóhelyen odamegyek valami szar felszedős dumával dolog, mindig is az volt. Nem azért megyek el bulizni, hogy random kisfiúk zaklassanak. Évek óta házas vagyok, többségben a párommal járok el de mégsem hagynak békén. Mindig poénkodunk vele, hogy elég neki 5 percre egyedül hagyni és máris fel akarnak szedni de sajnos tényleg ez a helyzet. Baromi irritáló, szeretnék egy jó estét a párommal vagy a barátaimmal de nem lehet mert pofátlanul odajönnek egy beszélgetés közepén valami nevetséges felszedős dumával. A nők nagy része nem ismerkedni megy egy buliba ezt jó lenne már megérteni.

2019. okt. 9. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor van így,ha azok a fiatalabb férfiak tolakodóan viselkednek.
2019. okt. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!