Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb (30 feletti) hölgyekhez szól a kérdésem hogy amikor egy szórakozóhelyen vagy egy bárban fiatalabb férfiak közelednének hozzátok miért tekintetek rájuk undorral?
Nem járok bárba v szórakozóhelyre, de sosem volt bajom azzal ha fiatalabb srác közeledett felém. Feltéve ha nem alapjáraton az jött le,hogy a korom miatt vegyem megtiszteltetésnek,hogy szóba áll velem.
Flegma egyébként sem vagyok senkivel, lenéző, lekezelő meg főleg nem.
Csak vélemény: az a nő aki ennyi idősen olyan helyre jár szórakozni ahol a fiatalabb korosztály is megfordul szerintem alapjáraton nem elutasító azzal ha valaki normál hangnemben társalogni szeretne Vele.
-hülye felszedős duma
-igénytelen kinézet
-letapizás
-rossz lehelet
Ezeken kívül sosem vagyok elutasítóan bunkó.
Én elég nehéz eset vagyok ilyen szempontból mert a koromnál sokkal fiatalabbnak nézek ki, viszont mentalitásban mindig sokkal érettebb voltam és a saját korosztályomat is elég gyereknek érzem magamhoz képest, nem hogy a 20 éves kisfiúkat.
Nekem eleve taszító ez a szórakozóhelyen odamegyek valami szar felszedős dumával dolog, mindig is az volt. Nem azért megyek el bulizni, hogy random kisfiúk zaklassanak. Évek óta házas vagyok, többségben a párommal járok el de mégsem hagynak békén. Mindig poénkodunk vele, hogy elég neki 5 percre egyedül hagyni és máris fel akarnak szedni de sajnos tényleg ez a helyzet. Baromi irritáló, szeretnék egy jó estét a párommal vagy a barátaimmal de nem lehet mert pofátlanul odajönnek egy beszélgetés közepén valami nevetséges felszedős dumával. A nők nagy része nem ismerkedni megy egy buliba ezt jó lenne már megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!