Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan szólitsunk meg titeket az utcán, szórakozóhelyen, vagy akárhol ha szeretnénk tőletek valamit?
Biztosan velem van a híba(tudom) csak itt vagyok 21 évesen nincs barátnőm, egyre jobban kezdek attól félni, hogy még sokáig így leszek.
Az a baj, hogy tényleg nagyon nehéz ez az egész dolog, tudom hogy ti les*artok minket fiukat, mert ugye rengeteg ember közül választhattok.
Egyáltalán milyen pasira vágytok?
Azt sem értem, ha nem szeretnétek az illető fiútól semmit, akkor miért van az hogy nézitek?
Rengeteg alkalommal volt pl discoba, hogy nézett egy lány amikor pedig próbáltam közeledni akkor egyből odébb ment, vagy ha elkértem a telefonszámát nem adta meg.
Bevallom kicsit csalódott vagyok magam miatt, hogy tényleg ennyire szerencsétlen vagyok, vagy min kellene változtatni?
Voltam már nővel nem arról van szó, hanem szeretnék egy komolyabb kapcsolatot.
Például állj le a kezdődő nőgyűlöleteddel. Az sokat segít majd a későbbiekben.
Továbbá a siránkozás sem szimpatikus senkinek.
Azt pedig végképp felejtsd el, hogy 'szerencsétlen vagyok'. 'Szerencséje' annak van, aki tesz érte és azt normálisan teszi.
Amiatt akarom, mert ha nem akarom akkor még annyi esélyem sem lenne mint most.
A lánnyal amiatt nem maradtam meg, mert nem szeretett volna kapcsolatot.
Először is, az alábbiakat felejetsd el:
"attól félni, hogy még sokáig így leszek."
"ti les*artok minket fiukat, mert ugye rengeteg ember közül választhattok"
"tényleg ennyire szerencsétlen vagyok"
Attól, hogy valaki rád néz, nem biztos, hogy akar is tőled valamit. Lehet csak elbambult, vagy lehet, látott rajtad valami számára érdekeset (fú, a bátyámnak is pont ilyen pólója van!).
Fontos, hogy milyen szöveggel mész oda, de az biztos, hogy bármit mondasz, nem minden lány lesz vevő rá. Mert éppen foglalt, mert éppen nem vagy neki szimpatikus, mert éppen nem szeret ismerkedni.
Szöveg terén legyél személyes, ne a "Szia, van kedved... " típussal gyere. Mondok egy példát. Mentem a Puskáson, közben nézelődtem, láttam egy srácot, aki leszólított egy lányt, majd amikor az megrázta a fejét, és otthagyta, a srác odajött hozzám, és megkérdezte, van-e kedvem beülni valahova. Programom volt, nemet mondtam, de kíváncsiságból utánafordultam, miután elment, és épp egy újabb lányt szólított le, felteszem ugyanezzel. Ez személytelen, és szerintem kétségbe esett is. Ellenpélda. Olvastam a metrón, és megszólított egy srác, hogy "Miss Marple vagy Poirot?". Felnéztem a könyvből, és rávágtam, hogy Poirot. Mint elmondta, látta, hogy Agatha Christie-t olvasok, és kíváncsi volt, hogy melyik detekítvet kedvelem jobban. Na, vele mai napig szoktam beszélgetni, neki azóta nem én, de lett barátnője.
Milyen pasira vágyok? Erre nem ugyanazokat a válaszokat fogod kapni. Külsőre, ők az ideáljaim:
Belsőre pedig fontos, hogy legyenek közös hobbijaink, céljaink (nem feltétlen a családalapítás). Mivel én egy nagyon extrovertált, állandóan mozgó, kalandvágyó ember vagyok, ezért finoman szólva nem bánnám, ha a párom is ilyen lenne. Hogy felcsillanjon a szeme, amikor azt mondom, "menjünk már túrázni".
20/L
Ez az, állj le a kezdődő nőgyűlöleteddel, állj le bármilyen nagyszájú, alpári, dagadt, igénytelen, önimádó, egoista, pszichopata nővel.
Ha nem fogsz, akkor nőgyűlölő vagy.
Érted?
(én sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!