Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szórakozóhelyen hiába szemezek a lányokkal, undorodott fejet vágnak, vagy elhúzzák a fejüket akkor nem vagyok jó pasi?
Nem dehogy!
A csajok nem szeretik a jó szaftos burgert, te meg ugye a pult mögött állva azt sütsz szórakozóhelyen, így ne aggódj, nem neked szól, hanem a marhának
Vannak csajok, akik vonzónak találnak esélyesen, csak őket meg te nem találod vonzónak :D
Nézd csak meg, hogy a csúnya/kövér lányok közül mennyi szemezik veled. Mert biztos vannak.
Hàt ha így néznél rám, én is fintorognék.😂
-> [link]
Anno szórakozóhelyen volt egy csávó, aki úgy leste a csajokat mint valami cápa.
De közben állt a tánctér kellős közepén, mint akit odaszrtak. Állt, meredten, görnyedt háttal, és úgy guvadt a szeme a csajokra.
Alapvetően nagyon nyitott, barátságos típus vagyok, de attól az ürgétől kirázott a hideg, mindig igyekeztem távol maradni tőle, és véletlenül sem rá nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!