Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy 10/10-es pasi egy szórakozóhelyen folyton néz de nem jön oda, és csak üzenetekben beszélünk?
Csütörtökön elég messze utaztunk a barátnőimmel egy szórakozó helyre. Ott volt egy fiú,aki szinte egész este nézett, majd mielőtt hazament volna odajött,bemutatkozott és megkérdezte a nevem, s hirtelen el is ment.
Azután beszéltünk közösségi oldalon elég sokat, mondtam hogy szombat este lehet még elfogunk oda menni.
Voltunk is.Mikor ott összefutottunk köszöntünk egymásnak, annyit kérdett hogy mikor érkeztünk,s már mondta is,hogy megy mert várják a haverjai.
S ennyi volt. Egész este ott táncoltam és ő is pár méterrel arrébb. Láttam hogy sokat néz de nem jött oda hozzám táncolni,még csak ki sem hívott beszélgetni. Pedig volt pár fiú aki így próbálkozott.
Szerintetek miért nem? Ha tetszem neki akkor miért nem akart még beszélgetni?
Nagyon jól néz ki, 10/10es pasi, sosem hittem volna hogy egy ilyen szólít le, de hát ennyi is volt csak...
Ti mit gondoltok?18L
ami azt illeti véleményem szerint ő nem biztos benne, hogy 10/10-es és bizonytalan, talán félénk, talán fél, hogy beég valamivel, vagy nem jön össze
vagy a fene tudja, lehet, hogy szűz
Hát mosolyogtam rá mikor elmentem mellette...meg mikor először köszöntünk egymásnak gondoltam még marad ott beszélgetni de akkor is hamar elhúzott.
Először azt hittem hogy nagy csajozós, mert ilyen külsővel bárkit megkaphat ezért is volt fura ez az egész.Hamar haza is ment utána pedig tudja,hogy nagyon ritkán járok arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!