Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy 10/10-es pasi egy szórakozóhelyen folyton néz de nem jön oda, és csak üzenetekben beszélünk?
Csütörtökön elég messze utaztunk a barátnőimmel egy szórakozó helyre. Ott volt egy fiú,aki szinte egész este nézett, majd mielőtt hazament volna odajött,bemutatkozott és megkérdezte a nevem, s hirtelen el is ment.
Azután beszéltünk közösségi oldalon elég sokat, mondtam hogy szombat este lehet még elfogunk oda menni.
Voltunk is.Mikor ott összefutottunk köszöntünk egymásnak, annyit kérdett hogy mikor érkeztünk,s már mondta is,hogy megy mert várják a haverjai.
S ennyi volt. Egész este ott táncoltam és ő is pár méterrel arrébb. Láttam hogy sokat néz de nem jött oda hozzám táncolni,még csak ki sem hívott beszélgetni. Pedig volt pár fiú aki így próbálkozott.
Szerintetek miért nem? Ha tetszem neki akkor miért nem akart még beszélgetni?
Nagyon jól néz ki, 10/10es pasi, sosem hittem volna hogy egy ilyen szólít le, de hát ennyi is volt csak...
Ti mit gondoltok?18L
9.válaszoló kicsit mellélőttél.
Ribi sem vagyok és 1.egyáltalán nem cigánygyerek, 2.annyira izmos amennyire kell 3.nem estem hasra,csak nagyon tetszik 4,nem azt mondtam,hogy gazdag,hanem hogy nagyon jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!