Egy átlagos szórakozóhelyen egy este egy átlagos talán kicsit átlag alatti srácot mondjuk 10 jó csajból hány koptatja le vagy hány mondana igent?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 19:08
1/19 A kérdező kommentje:
Pesten...
2014. márc. 4. 19:08
2/19 anonim válasza:
Attól függ, mennyi pénzed van.
Ha sok, akkor 10 lányból 2 koptatna le.
Ha kevés vagy semennyi, akkor 10 lányból 10.
3/19 A kérdező kommentje:
mit jelent hogy sok pénzem van? mennyi? arra az estére pl hogy sok mindenre meghívjam meg mondjuk felvigyem egy hotelszobába az éjszakára vagy mire gondolsz?
2014. márc. 4. 19:17
4/19 anonim válasza:
Ezekre mind, meg egy dögös sportkocsi sem árt.
Na meg hogy meg is tudd utána tartani a csajt, ahhoz se árt egy kevés pízmag...
5/19 A kérdező kommentje:
jó ez hülyeség... valaki más :D komoly válaszokat lécci
2014. márc. 4. 19:20
6/19 A kérdező kommentje:
már ott hibázik hogy nem fogok buliba menni autóval elvégre iszom továbbá több jó (15-20 éves) csaj van mint ahány dögös sportkocsija van a 15-30 éves srácoknak :D
2014. márc. 4. 19:21
7/19 anonim válasza:
Tízből tíz. Százból talán összejöhet egy, ha pont szexelni akar, pont te vagy kéznél, pont hasonlítasz a kedvenc színészére/énekesére, pont nem megy oda hozzá más, pont annyit ivott...
8/19 anonim válasza:
De persze átlagos, talán átlag alatti srácként csak jó csajnál próbálkoznál...
9/19 A kérdező kommentje:
most nem tudom eldönteni hogy ezek komoly válaszok e :D tényleg ennyire siralmas e a helyzet, bár eddig utcán, buszon, élőben, meg netes társkeresőkön minden csaj lekoptatott és elég soknál próbálkoztam de a szórakozóhelyeken talán könnyebb illetve azt hittem és szerettem volna megpróbálni csak már herótot kapok a sok visszautasítástól
2014. márc. 4. 19:24
10/19 A kérdező kommentje:
8as a kérdésre válaszolj no hate thx
2014. márc. 4. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!