Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleolvadok az átlagba. Mit tegyek?
Semmi nincs, ami kiemelné a külsőmet az átlagból, soha senki nem vesz észre, egyszerűen keresztülnéznek rajtam. Gyakran rá is tesznek egy lapáttal, amikor azt mondják, hogy "Bocs, nem láttalak.", vagy éppenséggel nem viszonozzák a köszönésemet.
Sötétbarna szemem, barna hajam van, átlagmagas vagyok (168 cm) és 60 kiló körüli. Semmi extra nincs rajtam. Nem vagyok se okos, se szép, csúnya se, csak hóttunalmas, átlagos, s ezen önerőből sajnos nem tudok változtatni. Gyűlölöm saját magamat, sosem volt túl sok önbizalmam, de azt a keveset is, ami volt, elvette egy pasinak csúfolt tahó. Egyszerűen kiégtem belülről és semmi reményt nem látok a javulásra. Szerintem sosem lesz senkim. Sokszor érzem azt, hogy elönt, majd felemészt az irigység. Ha bókolnak, azt sem tudom helyén kezelni, úgy gondolom, hogy biztos csak az elfogultság mondatja az illetővel azt, amit, vagy pedig azért mondja, mert maga is átlagos/ronda és így akar megnyerni magának. Mi értelme így az életemnek? Mindenkiben van valami jó, ezen a mocskos világon, csak bennem nincs. Mindenhez van némi tehetségem, ugyanakkor igazán jó semmiben sem vagyok.
leszel a barátnőm?
itt és most.
hmm???
Az lesz, úgyis én vagyok a fekete bárány. Na, nem azért, mintha kitűnnék a tömegből, hanem mert itthon mindig mindenért engem vesznek elő. :(
Egyébként 20 vagyok.
igen!!!
de ha lenne mellettem egy lány, akkor szerintem nem lennék az.
Te csak depis vagy de nagyon. Vagy szedsz valamit?
Szerinted hány egyedülálló ember érez így? Sokan.
Ennyi erőből már kihalt volna a Föld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!