Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy átlagos szórakozóhelyen...

Egy átlagos szórakozóhelyen egy este egy átlagos talán kicsit átlag alatti srácot mondjuk 10 jó csajból hány koptatja le vagy hány mondana igent?

Figyelt kérdés

2014. márc. 4. 19:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Azt mondod ,hülyeség?

Akkor magyarázd meg pls, hogy lehet hogy 1 darab szingli lóvés, sportkocsis csávó sincs? Érdekesmód valahogy mindegyiknek van barátnője...

De ha szerinted hülyeség...szíved joga. Én leírtam amit tapasztalok, ennyi.

2014. márc. 4. 19:25
 12/19 A kérdező kommentje:
hát figyu sokkal több jó csaj van szerintem mint ahány pénzes, sportkocsis, szingli srác főleg 30 alatt
2014. márc. 4. 19:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Pua-e vagy?
 14/19 anonim ***** válasza:
és átlag alatti srác miért jó csajoknál próbálkozik?
 15/19 A kérdező kommentje:
13-as: ismerem igen de nem voltam még tréningen de gondolkozom rajta de láttam az ingyenes videóikat meg amúgy haverjaimat látom csajozás közben és ismerem a szövegeiket meg hogy kell viselkedni stb... és nekik mindig összejönnek a lányok sokszor a szemem láttára nekem meg nem ebből gondolom h nem úgy nézek ki ahogy az átlag vagy az átlagnál jobb pasik, nem tudom... mindegy azért nem fogom feladni soha de soha :) nekem is lesz egy jó csaj barátnőm
2014. márc. 4. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha feltornászod magad átlag felettire, akkor azért javul az arány.

De itt egy részletes áttekintés a témában:

[link]

2014. márc. 4. 19:35
 17/19 A kérdező kommentje:
16os ez inkább vicces mint reális, hogy valaki valszámmal akar kiszámolni és előrejósolni egy olyan bonyolultan működő rendszer (humán agy) által hozott döntést, amit még 90%ban nem is ismerünk :)
2014. márc. 4. 19:39
 18/19 anonim ***** válasza:
88%
11. válaszadó: én ismerek ilyet! :D 21 millás bmw, német ortopéd sebész orvos, és rendszeresen lepattintják a nők.
2014. márc. 4. 19:45
 19/19 anonim ***** válasza:
atlagos plane azalatti sracot jo csajok? 10bol 10, mivel a jo csaj csak jo sraccal fog osszejonni, elvegre megteheti hogy valogat. hacsak nincs valami ami kompenzal. Egy jo vastag penztarca pl.
2014. márc. 5. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!