Egy átlagos szórakozóhelyen egy este egy átlagos talán kicsit átlag alatti srácot mondjuk 10 jó csajból hány koptatja le vagy hány mondana igent?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 19:08
11/19 anonim válasza:
Azt mondod ,hülyeség?
Akkor magyarázd meg pls, hogy lehet hogy 1 darab szingli lóvés, sportkocsis csávó sincs? Érdekesmód valahogy mindegyiknek van barátnője...
De ha szerinted hülyeség...szíved joga. Én leírtam amit tapasztalok, ennyi.
12/19 A kérdező kommentje:
hát figyu sokkal több jó csaj van szerintem mint ahány pénzes, sportkocsis, szingli srác főleg 30 alatt
2014. márc. 4. 19:31
14/19 anonim válasza:
és átlag alatti srác miért jó csajoknál próbálkozik?
15/19 A kérdező kommentje:
13-as: ismerem igen de nem voltam még tréningen de gondolkozom rajta de láttam az ingyenes videóikat meg amúgy haverjaimat látom csajozás közben és ismerem a szövegeiket meg hogy kell viselkedni stb... és nekik mindig összejönnek a lányok sokszor a szemem láttára nekem meg nem ebből gondolom h nem úgy nézek ki ahogy az átlag vagy az átlagnál jobb pasik, nem tudom... mindegy azért nem fogom feladni soha de soha :) nekem is lesz egy jó csaj barátnőm
2014. márc. 4. 19:34
16/19 anonim válasza:
Ha feltornászod magad átlag felettire, akkor azért javul az arány.
De itt egy részletes áttekintés a témában:
17/19 A kérdező kommentje:
16os ez inkább vicces mint reális, hogy valaki valszámmal akar kiszámolni és előrejósolni egy olyan bonyolultan működő rendszer (humán agy) által hozott döntést, amit még 90%ban nem is ismerünk :)
2014. márc. 4. 19:39
18/19 anonim válasza:
11. válaszadó: én ismerek ilyet! :D 21 millás bmw, német ortopéd sebész orvos, és rendszeresen lepattintják a nők.
19/19 anonim válasza:
atlagos plane azalatti sracot jo csajok? 10bol 10, mivel a jo csaj csak jo sraccal fog osszejonni, elvegre megteheti hogy valogat. hacsak nincs valami ami kompenzal. Egy jo vastag penztarca pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!