Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veled volt már olyan, hogy szórakozóhelyen max.5 perc ismeretség után lesmárolt a pasi/csaj?
Például kb. 5 percnél nem több ideig szemeztetek, vagy bemutattak benneteket egymásnak, vagy táncoltatok és hirtelen egymásnak estetek?
Milyen volt, lett belőle kapcsolat, jó volt a csók?
volt többször is.
1.haverom megfogta az elmenő csajt,odahúzta én meg mondtam neki,hogy a haverom nem hiszi el,hogy meg mersz csókolni,és simán benne volt,aztán nevetve elfutott.
2.odajött hozzám a csaj,hogy tudok-e ekit szerezni.
mondom persze,de egy csók az ára.
csók,tapi,aztán közöltem vele,hogy nem vagyok én díler,összekever valakivel haha:)
3.ez a legjobb szerintem.
ülök félrészegen a sarokban,odaült egy csajszi,kicsit nevetgéltünk,és mondtam neki,mit szólnál hozzá,ha kimennénk a kocsimba,levetkőznénk meztelenre és megnéznénk hátha történik valami?
erre azt mondta,hogy akkor inkább menjünk fel hozzá,ne a kocsiba.
Volt olyan, hogy nagy váratlanul lekapott egy csaj.
Nem lett belőle semmi (szerencsére).
,,mit szólnál hozzá,ha kimennénk a kocsimba,levetkőznénk meztelenre és megnéznénk hátha történik valami? "
Ezen hangosan felröhögtem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!