Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha egy pasi nem védi meg a barátnőjét (5 éves kapcsolatról van szó) és elnézi, ahogy egy idegen hirtelen felindulásból megtépi egy szórakozóhelyen? Most nem győz bocsánatot kéregetni. Tippeket légyszi
Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 16:45
1/26 anonim válasza:
De ezt most hogy kell elképzelni? Együtt elmentek szórakozni, és teljesen random, minden előzmény nélkül odajön egy ismeretlen ember, elkezdi fizikailag bántalmazni a lányt, a srác meg ott áll és nem csinál semmit?
2/26 anonim válasza:
Semmi féleképpen nem normális hogy ott hagyot a bajban magadra.Ki tépett meg?Csak?Szét szedhetet volna benneteket mintsem végignéze,túl sok jót nem fűznék hozzá ha a párom otthagyni ilyen szituban én is azt várnám hogy közelében,csak legalább annyira hogy szétszedtte minket.
3/26 anonim válasza:
Te próbáltad volna megvédeni a párodat, ha megtámadják, vagy csak tőle várod el ezt?
Egyébként én megpróbáltam volna megvédeni, (ha egyáltalán lenne barátnőm) de szerintem nem elvárható, hogy egy idegen ellen harcba szálljon, aki ki tudja, milyen erős.
4/26 A kérdező kommentje:
Vàrtam a szombati közös programumkat, amit megígért. Azt viszont elfelejtette közölni, hogy valami roma szàrmazàsú csàvóval elment inni...Felhúztam magam és elmentem a közeli kocsmàba koncertet hallgatni. Ezek meg ketten utànam jöttek, mondtam a romànak, hogy ne kövessenek màr. Ez nem tetszett neki és megtépett. A pàrom meg csak nézett, akàr szóbeli beavatkozás nélkül.
2015. szept. 22. 16:56
5/26 anonim válasza:
4: 3-as vagyok. Még egyszer felteszem a kérdést: Te próbáltad volna megvédeni a párodat, ha megtámadják, vagy csak tőle várod el ezt? Csak kíváncsi lennék erre, hogy olyat vársz-e el tőle, amit te is megtennél.
6/26 A kérdező kommentje:
Természetesen igen. Fizikai közbelépésre nem volt még szükség(nem mintha nőként nyernék bunyót), de szavakkal nagyon sokszor kiàlltam màr érte és mellette.
2015. szept. 22. 17:01
7/26 anonim válasza:
De akkor ezek szerint ez nem is idegen volt, hanem az ő ismerőse?
8/26 anonim válasza:
6: Az se mindegy, hogy azért nem lépett közbe, mert félt attól a férfitól, aki megtámadt, vagy azért, mert nem érdekelte.
Az első esetben szerintem elfogadható, hogy nem avatkozott közben, a második esetben viszont nem normális dolog.
9/26 anonim válasza:
Aki lepontozott, 0%-ra, írja már le, hogy mivel nem ért egyet!
10/26 anonim válasza:
Ezt most nem értem. A haverod román haverja tépett meg akkor? Szerintem fél a gyerektől és azért nem védett meg.
Mondjuk én kettétörtem volna a gerincét, akár külföldi, akár nem. Tanuljon meg viselkedni és nőket nem bántunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!