Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha egy pasi nem védi meg a barátnőjét (5 éves kapcsolatról van szó) és elnézi, ahogy egy idegen hirtelen felindulásból megtépi egy szórakozóhelyen? Most nem győz bocsánatot kéregetni. Tippeket légyszi
Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 16:45
11/26 anonim válasza:
9-es, te szerencsétlen gyógyegér, azzal nem értünk egyet, hogy csak egy csökött fXszkalap várja el egy nőtől, hogy adott esetben verekedni kezdjen a párjáért. Az a férfi dolga. A legtöbb nő egy nehezebb bevásárlószatyrot nem bír felvinni az emeletre.
12/26 anonim válasza:
Amikor 16 évesek voltunk, az akkori meglehetősen vékony exembe és belém kötött két cigo késsel. Egyáltalán nem tudta mit tesz, de ellökött, hogy fussak, ő belerúgott az egyikbe, majd elszaladtunk. Ezek után nem követtek, ő pedig annyira megijedt, hogy elesett futás közben, és kifordult a bokája, de mindezek ellenére is meg akart védeni, pedig ha komolyan verekedni kezdett volna, semmi esélye se lett volna. Ennyit erről, hogy a bátorsághoz erő is kell... a te pasid végignézte, ahogy a haverja megver. Gratulálok hozzá, igazi férfi.
13/26 anonim válasza:
11: Miért van az, hogy bizonyos esetekben egyenlőség van a két nem közt, más esetekben pedig nem? Döntsük már el, legyen egyenlőség a két nem közt, vagy sem. Ha egyenlőséget akarunk, akkor ne csak abban legyen egyenlőség, ami a nőknek kedvez, hanem MINDEN esetben.
14/26 anonim válasza:
12: Mi van, ha FÉLT? Lehet, hogy meg szerette volna védeni, de FÉLT! Vagy aki fél valamitől, az nem lehet igazi férfi?
15/26 A kérdező kommentje:
Akit érdekel az egész történet,jelezze és megosztom vele szìvesen
2015. szept. 22. 17:33
16/26 anonim válasza:
Érdekelne.
Főleg az, hogy félelemből, vagy érdektelenségből nem védett meg.
Ha utóbbi, az tényleg szemét dolog volt tőle.
18/26 A kérdező kommentje:
Van ez a roma fickó, tőle béreljük az albérletet. Szombati meló utàn készültem a közös estére, nem jött a pàrom. Hívom és közli mindjárt jön, csak iszik egyet a roma fickóval. Mondtam, hogy rendben. Este 9-kor meguntam a vàrakozàst, írtam egy üzit neki, hogy leléptem a közeli kocsmàba koncertre. Vissza nem írt, de koncert közben odajöttek a romàval, hogy milyen hülye vagyok, hogy leléptem, stb. Visszaszóltam, hogy hagyjanak békén, ami a romànak nem tetszett és megtépett. (Volt bennük alkohol)
2015. szept. 22. 17:52
19/26 anonim válasza:
18: Félt a romától, és azért nem segített, vagy nem érdekelte, hogy megtépett?
20/26 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy azért nem lépett közbe, mert konkrétan nem lettem megütve.
2015. szept. 22. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!