Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, ha egy pasi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha egy pasi nem védi meg a barátnőjét (5 éves kapcsolatról van szó) és elnézi, ahogy egy idegen hirtelen felindulásból megtépi egy szórakozóhelyen? Most nem győz bocsánatot kéregetni. Tippeket légyszi

Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 16:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

20: Ez azért így nem a legjobb.

Azt megértettem volna, ha félt volna, hogy mi van, ha őt is megverik/leszúrják. De ha nem félt, akkor illett volna ezért is közbelépnie.

2015. szept. 22. 18:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, normalis.

Ezt egyik exem sem hagyta volna. De aki nem all ki mellettem, az meg arra sem melto , hogy ismerosnek nevezem, nem meg paromnak is tartsam.

2015. szept. 22. 18:39
 23/26 Sunshinedoll ***** válasza:
96%
Nem. soha nem lennék sokáig olyannal, aki nem az hogy nem véd meg, de pl nem áll ki mellettem vagy értem, és nem csak akkor, ha ott vagyok, hanem a hátam mögött se. Nemkösz.
2015. szept. 22. 18:56
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg félt tőle. Nem tudhatod, hogy ivás közben miről beszélhettek, lehet, tud róla olyan (durva) dolgokat, amit te nem. Szóval ennyiért nem öletném meg magam. Ha megütött volna vagy ilyesmi akkor azt mondom ok, lesz ami lesz.

Szerintem ne haragudj rá ezért. Ne engedd, hogy egy tetves ****** miatt érjen véget a kapcsolat. :(

2015. szept. 22. 20:28
 25/26 anonim ***** válasza:
Azt meg, hogy félt, nyilván nem fogja bevallani.
2015. szept. 22. 20:28
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy kiütöttem volna a fejét a fülei közül egy ilyen gyökérnek.
2015. szept. 22. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!