Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hogyan szólitsunk meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogyan szólitsunk meg titeket az utcán, szórakozóhelyen, vagy akárhol ha szeretnénk tőletek valamit?

Figyelt kérdés

Biztosan velem van a híba(tudom) csak itt vagyok 21 évesen nincs barátnőm, egyre jobban kezdek attól félni, hogy még sokáig így leszek.

Az a baj, hogy tényleg nagyon nehéz ez az egész dolog, tudom hogy ti les*artok minket fiukat, mert ugye rengeteg ember közül választhattok.

Egyáltalán milyen pasira vágytok?

Azt sem értem, ha nem szeretnétek az illető fiútól semmit, akkor miért van az hogy nézitek?

Rengeteg alkalommal volt pl discoba, hogy nézett egy lány amikor pedig próbáltam közeledni akkor egyből odébb ment, vagy ha elkértem a telefonszámát nem adta meg.

Bevallom kicsit csalódott vagyok magam miatt, hogy tényleg ennyire szerencsétlen vagyok, vagy min kellene változtatni?

Voltam már nővel nem arról van szó, hanem szeretnék egy komolyabb kapcsolatot.

2019. jún. 2. 08:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ki pontozta le a #8-as válaszolót és miért? Én más korosztály vagyok, de teljesen egyet tudok vele érteni (a belinkelt ideális pasikon kívül)

A srác, aki a metrón odament hozzá és megkérdezte, hogy "Miss Marple vagy Poirot?" Na ő tud csajozni!!!! Nem bunkó, nem sablonos, nem tolakodó. Tökéletes.

Én elég komolyan sportolok. Gyakran előfordul, hogy férfi sporttársak megszólítanak, ha egy felé, egy tempóban megyünk. Nem hordok jeggyűrűt, nem látszik messziről, hogy férjnél vagyok. Nem veszem rossz néven, ha beszélgetést kezdeményeznek. Ha kiderül, hogy nem vagyok szingli, akkor sem ciki, vagy kellemetlen a helyzet nekik sem, hiszen mint sporttárs, van közös téma, tudunk beszélgetni így is. Vannak, akikkel így ismerkedtem meg és haveri kapcsolat alakult ki.

Moziból kifelé jövet is lehet találni közös témát, hiszen ki lehet vesézni a filmet. Köszönsz, megkérdezed, hogy tetszett-e a film.

A múltkor a barátnőmmel egy fesztiválon voltunk. Kevés asztal volt az egyik kajálós bódé előtt. Elég nagy volt az asztal , mi meg ketten voltunk. Három pasi odaült az asztalunkhoz kajázni. Udvariasan megkérdezték, hogy nem gond-e, hogy odaülnek. Aztán csak úgy apróságokról elkezdtünk beszélgetni. Nem voltak tolakodóak, jó étvágyat kívántak. Megkérdezték, hogy mit eszünk, mert gusztusos és hogy ízlik-e. Ez nem csajozós szöveg, hanem teljesen normális emberi beszélgetés. Nem leszólítás, nem arról van szó, hogy direkt kipécézel egy lányt és célirányosan odamész és mindjárt randira hívod. Az ilyen helyzetek általában olyan "izzadságszagúak" és erőltetettek.

2019. jún. 2. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!