Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus lányok között valóban sok a férfigyűlölő?
Figyelt kérdés
Azok közül a feministák közül akiket ismerek a gyűlölködésig radikálisak zöme leszbikus, még a mérsékektek zöme hetero. Ez valóban így lenne?2021. szept. 26. 06:46
41/46 anonim válasza:
De 40 te nem érted amit írtam arra írtam hogy egy nő meg ezt mondná egy férfira amit írtam nem mondtam senkire félre értelmezed az egészet semmi bántó szándék nincs mögötte
42/46 anonim válasza:
Amit én írtam azt is félreértelmezte, nem tudom hogy szándékosan vagy véletlen.
Mindegy, mert én meg az “ismerek 3 leszbikust akik férfigyülölőek és aggresszívak, most akkor minden leszbikus ilyen” általánosító hozzáállásra haragszom úgyhogy 1-1.
43/46 anonim válasza:
Leírtam hogy sztereotíp amit én írok az is
44/46 anonim válasza:
büszke leszbikus = frusztrált nő, akinek nem jutott farok
45/46 anonim válasza:
Illetve van egy másik fajta: aki meg van róla győződve, hogy minden pasi őt akarja, róla álmodik, és ha csak megkérdezel tőle valamit, akkor már nyomulsz, és nem tartod tiszteletben, hogy ő kizárólag a saját neméhez vonzódik.
46/46 anonim válasza:
#44 A f.sz ingyen van. Bárkinek jut kérés nélkül, aki nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!