Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus lányok között valóban sok a férfigyűlölő?
Amúgy kérdező, nem szoktam leparasztozni senkit, nyugi. Talán általános harmadiknak megtanította a magyar tanárom hogy nem illik.
Én csak a #25 től idéztem.
Úgyhogy keress nást amiben beleköthetsz.
#26 voltam.
Ne haragudj #36, de tényleg olyan gyors a gondolatmeneted hogy nem tudom követni mire akarsz kilyukadni.
De a feminizmus lényegét nem hiszem hogy érted. Nem arról szól amit leírtál.
Mire gondolsz sok sz*r alatt amiket a férfiaknak el kell viselnie? Szerintem az mindenki közül a hetero férfiakat éri a legkevesebb megkülönböztetés. Hidd el, nem nektek a legrosszabb.
#34 Ez nem kötekedés.
Alapvető normális kommunikáció. Nem niggerezünk,
nem zsidózunk,
nem cigányozunk,
nem parasztozunk...
Oké. Nem is szoktam. Főleg mivel vannak fekete, roma és földművelő barátaim is.
A pejoratív értelemben vett parasztozást a #25 kezdte, én csak arra reflektáltam.
#25nél miért nem zavart a szóhasználat?
#25 Az utánad szólót figyelmeztettem arra hogy a "paraszt" szó pejoratív használata elfogadhatatlan. Ez rád is vonatkozik!!!
# 39 Pótoltam. Elnézest kérek hogy elmulasztottam. Az indulataim termeszetesen mindenkire érvényesek, nem csak rád...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!