Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus lányok között valóban sok a férfigyűlölő?
Mondjuk ha belegondolsz van benne logika, hogy aki gyűlöli a férfiakat, az miért feküdne le velük?!
Ettől eltekintve nem minden leszbikus férfigyűlölő.
"Az a furcsa hogy a meleg férfiak zöme viszont jól kijön a nőkkek"
Igen, ez is érdekes, ráadásul a legtöbb meleg jó ízléssel ugyanúgy megmondja, melyik csaj szép és szexi nagyon, dicsérni is szoktak őket baráti alapon. Cserébe egy leszbi nő szinte tuti nem fogja mondani egy pasira sem, hogy jól néz ki. Legalábbis én ezt figyeltem meg, biztos rengeteg kivétel van.
Szerintem meg inkább a férfiak zomere jellemző agresszív fellépés és kommunikáció az, ami taszítja őket a férfiakban és ezért nem is baratkoznak velük, meg azért, mert a férfiak megdugni akarják őket, azzal a tipikus majd heterót csinálok belőle maszlaggal, hogy majd jól megdugom és akkor észhez tér, meg hasonlók.
Kozben a leszbikus attól leszbikus, hogy a nőkhöz vonzódik.
Tiszteletben kellene tartani egymást és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!