Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Múlt héten coming outoltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlt héten coming outoltam itthon és iszonyúan meg vagyok zuhanva lelkileg. Valaki tudná segiteni, esetleg picit javítani a lelkemen?

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Gratulálok. Ha a szüleid nem is, mi helyettük is büszkék vagyunk rá, hogy meg merted tenni. Fel a fejjel 😊
2021. febr. 11. 00:47
 12/15 anonim ***** válasza:
9%
Miért is kellene büszkének lenni rá? Azért nem kell átesni a ló túloldalára...
2021. febr. 11. 13:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12: Mert ez egy nagy lépés. Képzeld el, hogy kockára teszed a családot, barátokat, mert nem akarsz nekik hazudni.

Totál lutri, ugrás az ismeretlenbe.

Lehet hogy ez az utolsó alkalom hogy beszélhetsz velük.

Ha valaki olyannal szakad meg a kapcsolat aki egész életedben közel állt hozzád, az traumatikus.

Ezt bevállalni nagy kurázsi

2021. febr. 11. 13:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én még előtte vagyok a dolognak és én is félek tőle. Szívesen venném ha írnál. :)
2021. febr. 15. 00:27
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
Nagy lépés az biztos de ez miért kell hogy büszkeségbe menjen át. Neki lesz könnyebb v nehezebb. A gyilkosságot is nehéz meglépni mégse mondja azt senki a gyilkosnak hogy azért vagyok rád büszke mert ezt nagyon nehéz volt megtenni... Szóval nem a nehézség miatt kell valakire büszkének lenni. :D
2021. febr. 18. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!