Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szakitanátok egy olyan lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitanátok egy olyan lánnyal aki lelkileg és érzelmileg labilis , depressziós és öngyilkos hajlamú, csak azért hogy ne húzza le folyton a hangulatotokat is vagy ez kegyetlenül hangzik?

Figyelt kérdés
És ha épp ti lennetek az utolsó csepp a poharban?
2020. aug. 21. 16:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem, mert én is olyan típus vagyok.
2020. aug. 21. 16:26
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Össze se jönnék olyannal!

Nem hiányzik, hogy ezzel zsaroljon, ha veszekedés van köztünk.

Fontos, hogy figyelj a saját egészségedre IS, ez nem megfutamodás!

2020. aug. 21. 16:47
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
A 2. tökéletesen írta. Ezzel a típussal csak a baj van. De a helyett hogy elfogadjam beteg emberként, miért nem kezelteti magát?
2020. aug. 21. 16:58
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen. Ket olyat is kib.tam aki raadasul ongyilkossaggal megzsarolt.
2020. aug. 21. 17:02
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
Szeretem vagy nem?
2020. aug. 21. 17:06
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Szeresd, viseld a következményeit, minden egyes rohammal belőled vesz majd el.
2020. aug. 21. 17:11
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Leginkább a helyzettől függ, mindenkinek lehet ilyen korszaka, ha úgy látnám, hogy jó hatással vagyok rá, akkor szerintem nem szakítanék, de ha rám is nagyon kihatna és úgy látom, hogy az én jelenlétem sem segít neki, akkor szerintem igen
2020. aug. 21. 18:04
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

Ha ennyire látni rajta hogy mélyponton van, akkor tényleg csak arra vár hogy segítsenek neki, mert amúgy senki sem szereti hangoztatni.

Ha szeretsz valakit akkor nem húzza le a hangulatodat ha problémája van, hanem együttérzel vele és megpróbálod minél jobban mellette állni és támogatni.

De ha nem szereted akkor felesleges hitegetni, ha megzsarol akkor amúgy nagyon szívtelennek érezheted magad utánna, de régen rossz ha úgy folytattok egy kapcsolatot, a barátai majd mellette lesznek és támogatják. Te pedig a lehető legjobban fájdalom mentes modon távolodj el tőle.

2020. aug. 21. 21:10
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Mindenkinek vannak mélypontjai.

Az nem mindegy ki hogy kezeli ezt. A mentális betegségek nem adnak felmentést az abúzív viselkedés alól, hazudozás, zsarolás, agresszív dührohamok, verbális bántalmazás attól még az ami.

Vannak ettől függetlenül teljesen normális emberek akik depressziósok, a párom is az, én is gyógyszert szedek a szorongásaimra. Ettől még tiszteljük egymást, és bármilyen pocsékul is vagyok, sosem ártanék neki.

2020. aug. 22. 00:26
 10/14 anonim ***** válasza:
21%
valaki legyen nagyjabol egesz es akkor kesz egy kapcsolatra. ebben az allapotban nyers leszek de lelki nyomorek. ugy nincsen kapcsolat. ha az egyik az vagy mindket fel az, az sosem lesz normalis kapcsolat. mindenkinek a maga dolga rendbe szednie magat sajat magaert es nem masert es nem mas biztatasara.
2020. aug. 22. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!