Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanátok egy olyan lánnyal aki lelkileg és érzelmileg labilis , depressziós és öngyilkos hajlamú, csak azért hogy ne húzza le folyton a hangulatotokat is vagy ez kegyetlenül hangzik?
Figyelt kérdés
És ha épp ti lennetek az utolsó csepp a poharban?2020. aug. 21. 16:21
11/14 anonim válasza:
Ismerkedni sem egyszerű ezzel a típussal, nemhogy együtt járni. Én tudom magamról, hogy nem bírnám lelkileg, folyton aggódnék miatta, nem lenne egészséges a párkapcsolat. Szóval inkább össze sem jönnék ilyennel.
12/14 anonim válasza:
Te Jóóó Ég... Most vagyok egy nagy dilemmában egy ilyennel. Megkaptam tőle, hogy neki most depresszív epizódja van, és addig nem fog írni, hát eltelt egy hónap, de még mindig semmi... Na tudjátok lányok az ilyet hagyni kell magában elsorvadni inkább, mert a segítséget se fogadja el, de azzal hogy jár pszichológushoz meg simán takarózik (amúgy magának kellene elsősorban megoldani a problémát, de hát mind1)
13/14 anonim válasza:
Ha szereted akkor legyél vele, de ha nem fontos neked akkor ne menj bele egy ilyen kapcsolatba mert nem éri meg. Ha szeretnéd, akkor ez kérdés sem lenne és átsegítenéd a nehéz időszakon, de így.. nem kegyetlenség és nem a te dolgod pszichológust játszani ha nem fontos neked.
14/14 anonim válasza:
Az hangzik kegyetlenül, hogy mellette maradsz ha nem érzed jól magad vele. Ennek semmi értelme, te sem leszel boldog, ő ezt nyilván észre fogja venni neki se lesz jó. Ráadásul egy ilyen kapcsolat hosszútávon téged megvisel. Nyilván ha újkeletű lenne a dolog és a páromon észlelném ezt első körben megpróbálnék segíteni neki, támogatnám, hogy járjon terápiára. Nyilván az ilyen dolgok rendbetehetők ha valakinek meg van a hajlandóság, de ha hosszas időn belül nem látnám, hogy legalább próbálkozik akkor számomra nem lenne ennek jövője. Volt már dolgom olyannal akinek öngyilkos hajlamai voktak az lelkileg rettentően megviselt, kegyetlenség, vagy sem van az a pont amikor sajnos magunkat kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!