Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Múlt héten coming outoltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlt héten coming outoltam itthon és iszonyúan meg vagyok zuhanva lelkileg. Valaki tudná segiteni, esetleg picit javítani a lelkemen?

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 18:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Fel a fejjel túl vagy rajta.
2021. febr. 9. 18:39
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Nekem írhatsz privátban, ha szeretnél róla beszélni :)
2021. febr. 9. 18:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a probléma? Jöhet privàtban is.
2021. febr. 9. 18:54
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Rossz volt a reakció ? Ne aggódj idővel jobb lesz!

Nekem anyukám néha reménykedik, hogy egyszer lesz feleségem, de a lelke mélyén tudja, hogy nem. Egy ideig rosszul éreztem magam, de ez az én életem.

A te szüleid is el fogjak fogadni, mert nincsen más választásuk, ha nem akarnak elveszíteni.

2021. febr. 9. 18:58
 5/15 anonim ***** válasza:
12%
Előbb-utóbb meg kellett tenni. Persze a jó coming out-nál nem fejjel kell a falnak rohanni, megfelelő időben, ütemezésben, s a megfelelő embereknek. Az hogy a családnak megmondod okés, de ország-világra akkor sem feltétlenül tartozik a szexuális preferenciád nem kell hogy mindenáron közléskényszered legyen.
2021. febr. 9. 19:09
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
Minek csináltad?
2021. febr. 9. 19:09
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmeséled, mi történt?
2021. febr. 9. 19:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A rossz hír az, hogy egy életen át fogod újra és újra csinálni ezt, mert új embereknek el kell mondani újra és újra.

A jó hír az, hogy hozzá fogsz szokni. Meg fogod tudni saccolni ki hogy reagál, ki mellett vagy biztonságban, és ki az akinek ne mondj semmit, és ha lehet kerüld őket.

Ez végérvényesen egy jó teszt arra, hogy ki milyen ember. Aki nem akad rajta fenn, azt jól kiismerted. Aki nem akar vele megbékélni, azzal talán jobb nem keresni közeli kapcsolatot.

Persze szülők, közeli gyerekkori barátok lehet meg lesznek lepve, de sokuk megbarátkozik a gondolattal egy idő után.

2021. febr. 9. 19:49
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze írj nyugodtan:)19/l
2021. febr. 9. 20:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok de szívesen beszélgetek ha gondolod. Összességében nincs vége a világnak. Te pedig ettől nem lettél se jobb se rosszabb ember. Ugyanaz vagy aki voltál.
2021. febr. 10. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!