Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, esetleg melegek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, esetleg melegek! Ti maximálisan és előítelet nélkül elfogadnátok kapcsolatra egy roma nőt/férfit?

Figyelt kérdés

2021. jan. 28. 18:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
63%

Megjegyzem én minden egyes hozzászólásomban elítéltem a rasszizmust, de gondolom a csőlátásoddal úgy elsiklottál felette, mint ami rátok jellemző.

Az tény, hogy nem tartom feltétlen jó ötletnek egy cigánytelepre besasszézni csak úgy habiból, de ugyanúgy idiótaság egy heteronak is egy gruppenező melegcsapat közé meztelenül.

Ha ez szerinted kimeríti a rasszizmus és a homofóbia fogalmát, akkor valami kicseszett durva komplexusod van.

2021. jan. 29. 12:55
 32/37 A kérdező kommentje:

Aha a homofibia csőlátás, a rasszizmus az csak nem kell besasszészni a cigánytelepre.

Nem kell, csak el kéne fogadni őket. Denakkor ugyanazért nem fogadom el én se a melegeket

2021. jan. 29. 14:06
 33/37 A kérdező kommentje:

Ha nem vetted volan észre már pusztán azérr hogy firtatom a témát minden kommentedben újabb és újabb sértést mondassz rám, ismeretlenül csőlátású, beteg, agresszív, nem tudok semmit, teszem a fejem, pusztan abból hogy firtatom a melegeket.

Ellenben a rasszizmusról egy rossz jelzőt vagy egy cigányokat védő sort se irtál. Fel se tételezed hogy nem mindere igazak a sztereotipiák, mig a mrlegekről feltételezed higy egyikre sem igazak. Kettős mérce, egy elfogadásért harcolótól👏👏

2021. jan. 29. 14:10
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Most jutottam el arra a szintre, hogy be kell látnom, tényleg nem vagy képes felfogni, amit írok.

Isten áldjon.

2021. jan. 29. 14:12
 35/37 anonim ***** válasza:

A leszbikus topikban bocsi, hogyha a melegeket védem.

Amúgy a kérdéseimre nem tudtál válaszolni, így meg nem lehet értelmes beszélgetést kialakítani, csak ugyanazokat írod le újból és újból.

Amúgy én tisztában vagyok a romák helyzetével, hogy milyen társadalmi folyamatok, tényezők azok amelyek felerősítik az előítéleteket és úgymond nem tudnak kitörni abból a helyzetből ahol egy részük van.

És az itteni hozzászólók többsége szerint sem minden romára igazak a sztereotípiák. Hiába írják többen is, hogy elítélik a rasszistákat, csak arra figyelsz, aki előítéletes kommentet ír, ez is megnehezíti a kommunikációt

De én is befejeztem veled a beszélgetést, mert így nincs értelme, hiába írom le, hogy elítélem a rasszizmust és szerintem a melegek között is vannak előítéletes, rossz emberek neked annyi jön át, hogy:

"Fel se tételezed hogy nem mindere igazak a sztereotipiák, mig a mrlegekről feltételezed higy egyikre sem igazak. Kettős mérce, egy elfogadásért harcolótól"

Szóval minden társadalmi vagy akár bármilyen csoportot nem fogadsz el, mert azt garantálom, hogy mindenhol vannak rasszisták, még a romák között is. t

De ha társadalmi változást szeretnél, hogy az előítéletek csökkenjenek, akkor lehet, hogy éppen neked kellene nyitnod, mert ez így nem visz előbbre, ha azt írod, hogy akkor nem fogadsz el egy csoportot, mert abban a csoportban vannak olyanok akik nem fogadják el a romákat. De gondolom ilyen szándék nincs benned, csak veszekedni jöttél ide, és megerősíteni egy dolgot ami már benned volt előtte is, a melegek el nem fogadását.

És nem kell elfogadni a melegeket (többségnek úgyis csak az a vágya, hogy nyugodtan élhessék az életüket) nem azért írtam az előbbit, csak ha tényleg változást szeretnél, akkor magaddal kell kezdeni. Mert ha azt szeretnéd, hogy a másik ne legyen előítéletes, akkor neked sem szabad annak lenned, és ez igaz a melegekre is és mindenki másra!

És firtathatod a melegeket, csak ebben a stílusban és ahogy írsz úgy gondolom hogy nincs szándékod változtatni a hozzáállásodon, bocsi ha rosszul gondolom. Én értelmes vitára nyitott vagyok, de nem érzem azt, hogy ez az lenne

És még egyszer leírom, hogy ezt nem sértésnek szánom, és a rasszitákat ugyanúgy elítélem, mint a homofóbokat

2021. jan. 29. 15:00
 36/37 anonim ***** válasza:
Igen
2021. jan. 29. 23:24
 37/37 anonim ***** válasza:
92%

Mintha csak fehér ember lehetne rasszista. Na ugye hogy nem!

Én jártam is cigánylánnyal vele nem volt gond az anyjával apjával igen, de ettől még nem vagyok rasszista, én ugyanúgy tudok utálni minden olyam embert aki gyökér, nem,nemzetiség, szín, vallás, szexuális hovatartozás nélkül.

2021. jan. 30. 08:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!