Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan lánnyal, akinek van orr karikája vagy piercing a nyelvében?
Figyelt kérdés
Zavar, ha a partnerednek van ilyen test ékszere?ma 02:36
1/15 anonim válasza:
Nem!
Teljességgel kizárt!
Felénk csak a disznót szokták meggyűrűzni orrban, hogy ne dúrja fel a kertet.
Kinek kellene egy disznó csaj? :D
2/15 anonim válasza:
Engem nem zavar. Rengeteg lánynak van.
Valakinek bejön valakinek nem. Szóval értelmetlen a kérdés. Inkább annak tedd fel a kérdést, akinek te be akarsz jönni. Amúgy meg ne befolyásoljon mások véleménye, ha neked az tetszik akkor hord. Ne azért hordj vagy ne hordj valamit mert másnak tetszik vagy éppen nem tetszik.
3/15 anonim válasza:
Teljesen kizárt. Utálom az ilyen drótfejű lelkisérült ostobákat.
4/15 anonim válasza:
Ha jól áll, akkor én szeretem.
(A figyelmetlenebbek kedvéért, leszbikus kategória.)
5/15 anonim válasza:
Sorry de engem taszít a nyelvpirszing, lyukkasztott mellbimbó és a csiklócsengettyű is
9/15 anonim válasza:
Nyelvpc konkrétan érdekelt. Egyszer egy alkalmi kapcsolatnál a lánynak volt. Kimondottan jó tudd lenni bizonyos helyzetekben.
10/15 anonim válasza:
A piercing annyira nem vészes, nekem is volt fiatalon. Nem nagy dolog kivenni, ha úgy hozza a helyzet. Engem a tetoválás sokkal jobban zavar. Azok az igazi borzalmak. Pillangó, oroszlán, fecske, farkas és ezek keresztezései, kiborult spagetti, kiskutyája első szőnyegre kakilálásnak dátuma, fennmaradó szabad helyekre beszorítva pár igazán velős facebook-idézet. Egyszerűen nem értem az embereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!