Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, esetleg melegek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, esetleg melegek! Ti maximálisan és előítelet nélkül elfogadnátok kapcsolatra egy roma nőt/férfit?

Figyelt kérdés

2021. jan. 28. 18:26
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Mint ahogy általában azon is megrökönyödik mindenki, hogyha beszólnak, akkor visszaszólnak, ha megütnek, akkor visszaütnek a melegek is.

Pedig hát nekik mindenben átlagon felüli toleranciával kéne rendelkezni, akkor elfogadnák őket is. Ja várj csak, akkor sem.

Ettől eltekintve én egyetértek, hogy a feltétel nélküli rasszizmus ugyanúgy undorító, de azt sem lehet elvárni, hogy akivel erőszakosan léptek fel, megfenyegették stb zokszó nélkül gondoljon a cigányokra.

Nem tudom melegekkel kinek van ilyen tapasztalata, biztos ők is ilyen agresszívak és erőszakosak zömmel.... hmm.

Tisztelet minden cigánynak, akit nem visz rosszba a közege!

2021. jan. 29. 07:08
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Hányszor teszitek még fel ezt, és az ehhez hasonló kérdéseket?

Nem érdekelne ki, mit csinál csak legyen boldog.

2021. jan. 29. 07:43
 23/37 A kérdező kommentje:

22-es engem pl.fenyegetett már meg facebookon férfias magyar bucth leszbikus hogy elkap és összever meg megkésel.

Másrészt meg a melegek és leszbik talán nem " erőszakosan lépnek fel mint a cigányok" , de nem tudnak beilleszkedni a társadalomba,folyton reklámozzák a szexualitásukat, exhibicionisták, feltűnősködnek, undorító felvonulásokat tartanak, ahol a nyílt utcán fényes nappal nyalják-falják egymást félmeztelenül, akár kisgyerekek szeme láttára. A férfiak bőrszerkókban magassarkúban rázzák magukat. A férfiak el vannak nőiesedve, a nők meg férfiasabbak mint egy férfi. Rombolják a férfiassagot és a nőiességet, valamint a hagyományos családmodellt. Nyíltan kereszténység ellesek, szándékosan aláássák a vallásos embereket. Zaklatják a heterókat.

Most fel fogtok hördülni hogy ezek sötét sztereotipiák és nem minden meleg/leszbikus ilyen. Igen ám, csakhogy én tapasztalom is ezt, néhány emberben ezek együttesen is megvannak. De állítólag vannak tisztessegés,szerény és alázatos melegek és leszbikusok is. Csak én még egyel sem találkoztam.

Viszont épp ez az elfogadóság és tolerancia alapja, hogy a sztereotípiákat és az általános tapasztalatokat félresöpörve elfogadom a másikat.

És ezt a leszbikusokkal és melegekkel meg kell tenni a tapasztalatok ellenére is, mert aki nem teszi az gonosz homofób.

De aki a cigányokkal nem teszi meg az egy józan , óvatos személy...

Persze a többségi társadalom márcsak ilyen, tőlük nem lepődöm meg a kettős mércén.

De a homoszexuálisok akik elvileg tudják hogy milyen "rossz" dolog a sztereotípiák és előítéletek és milyen "gonosz" ember aki ez alapján ítéli meg őket, és pont bennük nincs annyi empatia hogy azt tegyék egy másik, még náluk is elítéltebb csoporttal amit szeretnének hogy velük megtegyen a többségi társadalom.

Nos, szóval az a kérdésem, hogy ha ti nem ereszkedtek le és nem fogadtok el egy nálatok alacsonyabb megítélési szinten lévő csoportot, akkor én miért ereszkedjek le hozzátok? Ha nektek szabad általánosítani és előítélkezni, nekem miért nem? Ha a homofóbia rossz tulajdonság, a rasszizmus miért nem?

2021. jan. 29. 08:13
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te kb felét olvasod el annak, amit írok, és annak is csak töredékét tudod értelmezni, ezért én sem olvasom végig a te válaszaidat.

Viszont arra kíváncsi lennék, mindentől függetlenül, hogy mivel váltottad ki abból a butchból, hogy meg akart késelni, gondolom eleve bicskanyitogató a stílusod.

Annyi a különbség, hogy a cigányok zömének elég, ha csak rosszkor vagy rossz helyen.

De továbbra is tartom, hogy a rasszizmus is undorító. Meg az alja magyarok is, az is aki inzultál másokat (khm, te).

Szóval igazából továbbra is ott tartunk, hogy aki egy erőszakos agresszív retek vadbarom OK NÉLKÜL (ha valaki megállás nélkül basztatja, az már elég ok az ellenreakcióra), akkor forduljon fel. Ez vonatkozik bármilyen LMBTQ és bármilyen rasszú személyre.

Ennyike.

2021. jan. 29. 08:38
 25/37 A kérdező kommentje:

Képzeld azzal váltottam ki, hogy lakást keresett egy csoportban azzal a szöveggel hogy a barátnőjével keresenek. Az egyik ismerősömnek meg több eladó lakása is van. De a 2 férfias nő láttán megkérdeztem hogy ők leszbikus párként keresnek-e lakást. Rögtön támadó stílusban reagált, hogy miért tán bajom van a leszbikusokkal. Irtam hogy nincs, csak a barátomnak fontos lenne az információ, ugye a többi a lakó miatt a társasházban. Erre rögtön elhordott minden fszopó homofóbnak, így dögöljek meg, úgy dögöljek meg , ilyen olyan qrva az anyám. Irtam neki hogy állítson a hangnemén, erre elkap kinézi az ip címem és megkésel, elvágja a torkom.

Amúgy az meg a te hibád hogy nem érted miről írok, a csoport előítéletnek kitett csoportot párhuzamba állítom, és amit az egyikkel nem szabad megtenni azt a másikkal sima ügy megtenni.

2021. jan. 29. 11:20
 26/37 A kérdező kommentje:

És amúgy: mi van a cigányokból is a folyamatos rasszista bsztatas hozza ki az agressziót? Ami persze nem jellemző minden cigányra.

Látod erről beszélek, nektek mindenre van mentségeket, a cigányoknak nincs mentség.

2021. jan. 29. 11:22
 27/37 anonim ***** válasza:
87%

Jól van haver. A homofóbok meg azt hiszik mindenre van egy frappans visszaszólásuk, pedig csak unalomig nyomatják a magukét, ami már senkit sem érdekel.

Szerintem semmit nem tudsz a világról, az emberek viselkedéséről... ne játszd itt az agyad.

2021. jan. 29. 12:00
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

"mi van a cigányokból is a folyamatos rasszista bsztatas hozza ki az agressziót?" amúgy ebben van némi igazság, de most attól, hogy támadsz nem fog változni semmi, csak nagyobb ellentéteket szítasz. Számon lehet kérni a melegeket, hogy miért nem elfogadóbbak, amikor nekik is előítéletekkel kell élniük, de közben te sem vagy elfogadó. Akkor lennél hiteles ha te az lennél, mert így ugyan azt csinálod, mint amiatt ki vagy akadva.

Ha roma vagy simán kezdheted volna úgy a kérdést, hogy romaként kíváncsi vagy hogy mint egy másik kisebbség tagja, leszbikusok/ melegek hogyan vélekednek erről, de aztán idejössz, hogy te nem fogadod el a melegeket, aztán utána csodálkozol, hogy még nagyobbak lesznek az ellentétek

Amúgy, meg mint írtam gyakori kérdések oldal anonim válaszaiból messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. Számos olyan tanulmány készült, amely pont arról ír hogy az LMBT tagok, pont kevésbé előítéletesek más kisebbségekkel szemben, persze sajnos ebben a csoportban is vannak rasszisták.

2021. jan. 29. 12:24
 29/37 A kérdező kommentje:

Nem frappáns visszaszólás, csak egy egyszerű párhuzam. A leszbikusok agresszív viselekedésére már az elött mentséget feltételezel, hogy ismernéd a sztorit, a cigányok meg agresszivak és kész, így általánosítva.

Még egy leszbikustól/vagy melegtől sem olvastam itt egyetlen empatikus kommentet.

Hát akkor azért nem fogadom el továbbra sem a leszbikusokat mert ők azt hiszik mindent elintézhetnek egy franappáns homofóbozós visszaszólással.

A homofóbot pedig továbbra is szitokszóként használod, míg a rasszistát pozitívként, illetve elbagatellizálod a dolgot .

A homofóbokat szétszeditek, mikor nektek kéne megmutazni azt a csodás, elfogadó, megértő lelketeket, amiről prédikáltok, akkor pedig mit tesztek... Agresszíven reagált, megsértesz ismeretlenül és flegmán beszólsz hogy ne játszam az agyam.

Pedig itt a bizonyiték hogy mit tudok az emberek viselkedéséről: a melegek és szimpatizánsaik lehordanak mindenkit aki nem fogadja el őket. De ők nem fogadják el a náluk alacsonyabb szintűeket.

Mellesleg a melegekbis csak unalomig ismételgetik magukat a felvonulásukat minden évben, pedig nem érdekelnek senkit.

2021. jan. 29. 12:43
 30/37 anonim ***** válasza:
80%

Kik lennének az alacsonyabb szintűek?

én nem használtam a rasszista szót pozitívként, én elitélem a rasszizmus minden formáját. Te elítéled a homofóbiát?

hát ha ez neked agresszív reagálás, akkor sajnálom

"pedig nem érdekelnek senkit" hát mégis itt vagy a leszbikus topikban...

2021. jan. 29. 12:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!