Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy csajnál?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel ismerkedem. Mindketten nők vagyunk. Viszonylag messze lakunk egymástól, így nem tudjuk mindig összeegyeztetni, hogy találkozzunk. Hiányzik a testiség és ennek néha az az eredménye, hogy telefon vagy szexchatelünk. Viszont észrevettem nála egy olyan jelenséget, amit még eddig pasiknál sem. Mondhatni kevesebb inger is elég neki, mint egy pasinak. Pl. lát egy képet a lenti részekről, az elég neki hogy 5 perc alatt elmenjen. Vagy múltkor elég volt hallania a hangom és ettől is vagy 3-5 perc alatt elment. Ez a helyzet a valóságban is, hamarabb csúcsra ér, mint én. Amíg ő egy menet alatt elmegy 2szer vagy 3szor is (és ez online is igaz) addig én egyszer. És őszintén nem értem hogyan csinálja, bár nyilván mindenki más beállítottságú. De ti tapasztaltatok már ilyet egy nőnél? Normális, hogy ennyi inger elég neki hozzá, hogy ilyen hamar elmenjen?tegnap 09:59
1/15 anonim válasza:
Biztosan sorozatélvező. A másik, hogy nagyon tetszel neki és eszméletlen begerjed rád.
3/15 anonim válasza:
Pár perc alatt összehozok egy csiklo orgazmust akár felizgulás nélkül is. De utánna már nem kellemes hozzányúlni max a hüvelyi dolgok mehetnek tovább de olyan orgazmusom sosincs.
30n
4/15 anonim válasza:
Nekem is sikerül összehozni pár perc alatt, nem egyedi eset :)
5/15 A kérdező kommentje:
3as, ő is összehozza pár perc alatt, de utána még 2szer is képes majdnem ugyanilyen gyorsan elmenni.
tegnap 10:48
6/15 anonim válasza:
4-es vagyok, nekem is megy akár többször is. Tényleg nem egyedi eset.
7/15 A kérdező kommentje:
4-es,
És neked is elég ennyi inger, hogy pl. látsz egy képet a barátnőd/nőnek akivel ismerkedsz, alsó tájékáról? Vagy ha szimplán csak hallod a hangját, ennyi elég hozzá?
tegnap 11:04
9/15 anonim válasza:
Szerintem az is lényeges, hogy mivel izgatja magát közben. Mert gondolom nem csak látványától megy el. Nekem van néhány olyan vibrátorom, amivel akár fel perc alatt is sikerül, még kép vagy hang sem kell hozzá. Mondjuk én kifejezetten utalom a gyors orgazmust, az sosem olyan kielégítő, mint egy alaposan előkészített.
10/15 anonim válasza:
Bocs, hogy nem leszbikus válasz, de nekem a feleségem is olyan, hogy ha megvolt a ráhangolódás, akkor a behatolás után baromi gyorsan, néha szinte rögtön képes elélvezni. Szerintem ez fejben dől el. Viszont nála egy orgazmus és hozzá se lehet érni többet aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!