Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy csajnál?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel ismerkedem. Mindketten nők vagyunk. Viszonylag messze lakunk egymástól, így nem tudjuk mindig összeegyeztetni, hogy találkozzunk. Hiányzik a testiség és ennek néha az az eredménye, hogy telefon vagy szexchatelünk. Viszont észrevettem nála egy olyan jelenséget, amit még eddig pasiknál sem. Mondhatni kevesebb inger is elég neki, mint egy pasinak. Pl. lát egy képet a lenti részekről, az elég neki hogy 5 perc alatt elmenjen. Vagy múltkor elég volt hallania a hangom és ettől is vagy 3-5 perc alatt elment. Ez a helyzet a valóságban is, hamarabb csúcsra ér, mint én. Amíg ő egy menet alatt elmegy 2szer vagy 3szor is (és ez online is igaz) addig én egyszer. És őszintén nem értem hogyan csinálja, bár nyilván mindenki más beállítottságú. De ti tapasztaltatok már ilyet egy nőnél? Normális, hogy ennyi inger elég neki hozzá, hogy ilyen hamar elmenjen?tegnapelőtt 09:59
11/19 A kérdező kommentje:
9-es, nincs neki vibrátora, csak kézzel csinálja.
tegnapelőtt 11:56
12/19 anonim válasza:
Miért van mindenki lepontozva? Nem látok rossz válaszokat!
13/19 A kérdező kommentje:
Én se értem miért pontozgatják le őket
tegnapelőtt 14:41
14/19 anonim válasza:
Normalis, nekem is volt ilyen, újdonság ereje, vagy nagyon tetszel neki, mi bajod ezzel? Vagy nem értem miert baj?
15/19 A kérdező kommentje:
14-es,
Nem baj, csak az okát szeretném tudni. Mert nálam máshogy van. És gondoltam akkor lehet velem van a baj.
tegnap 06:15
16/19 cinderella_ válasza:
Nincs veled semmi baj. Nem kell elkapkodni. Ő biztos nem hozza fel, hogy ez probléma lenne.
18/19 anonim válasza:
Eddig 1 nőt ismertem, heterót, aki már annyitől elment, ha a párja simogatta a karját.
19/19 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam ilyet, de mindenki más úgyhogy ne gondolkozz rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!