Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, esetleg melegek! Ti maximálisan és előítelet nélkül elfogadnátok kapcsolatra egy roma nőt/férfit?
Nem.
Komoly kapcsolatra biztos nem tudnám felvállalni azt, amit ha ő és a családja nem is, de a rokonsága csinál kultúra szempontjából.
Ez amúgy olyan kicseszett szomorú... ismerek több cigányt is, aki annyira rendes és jófej...
Rohadt nagy kár, hogy ennyi előítélet van velük szemben, és itt kell bevalljam, hogy a pozitív tapasztalatok ellenére van bennem is... aki teljesen kiszakadt abból a közegből, ami jellemzi a cigányságot, esetleg csak félcigány az illető, velük jóban vagyok.
De nagyon szégyenletes ez a jelenség, röstellem magamat emiatt.
6-os:
Én úgy tapasztaltam, hogy bármennyire is tudnak kiszakadni abból a bizonyos közegből, mégis mindig megmarad bennük valami, vagy pedig nem tudnak elszakadni a rokonoktól.
Én összejönnék egy cigànylánnyal. Simán! Dolgozok és albérletet keresek épp, ha ő is így van és megvan a hónapok óta tartó összhang, teljesen el tudnám képzelni, nem azért szeretem vagy nem szeretem, mert cigàny
Vannak cigány barátaim és jobbak, mint némelyik magyar
Nem vagyok előítéletes, szóval attól, hogy egy ember cigány, lehet normális.
Ugyanakkor naiv sem vagyok, a rokonsága szinte biztosan vállalhatatlan lesz. Nem azért mert bűnözők, hanem mert a kultúrájuk eléggé földhözragadt. Mindenbe bele fognak szólni a rokonok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!