Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni lánnyal, de nem tudom hogy találjak partnert. ?
húha, te aztán nagyon tisztában lehetsz a lélektani hátterével, ha még magadat sem sikerült megfejteni! :D
amúgy aki benne van, attól nem is fogadható el vélemény, mert elfogult. ez a tétel megvan, lélekbúvár zsenikém?! :D
#12 Az a lélektani háttere az,hogy meleg vagy és nem tudod elfogadni magadat, mert beléd lett itatva ez a gyűlölködés, ezért féltékeny vagy azokra akik felválalják magukat és rajtuk vezeted le a felgyülemlő feszkót. És amúgy meg hetero vagyok. :)
Sok szerencsét ahhoz, hogy elfogadd magad egyszer!
15-ös,wow de menő :))!
Kérdező, lehet a tinder segit. En is szeretnék lánnyal lenni, en 1x vltm, de ö kezdeményezett, ö csinalt kb velem mindent, iszonyat domináns vlt, de jól esően, es fuuu... 🤩 De én kezdő vgyk, ugyh nagyon nem is tudnék mkt csinalni szerintem sajna egy nővel. De kalandként azért én is lennék nővel, csak ő biztos rosszul járna, mert en nemtudnek semmit se csinalni vele. De nagyon izgat ez a dolog. Csak most igy a covid alatt is igen nehez ez az egesz....
Akinek van kedve ismerkedni az írhat nekem is!:3
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!