Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni lánnyal, de nem tudom hogy találjak partnert. ?
Figyelt kérdés
18/L/bi2021. jan. 8. 11:27
2/20 A kérdező kommentje:
#1 de hol? Pl melyik társkeresőn? Vagy a valóságban hol tudnék ismerkedni?
2021. jan. 8. 11:30
3/20 anonim válasza:
Itt gyakorin valakinek összejött már hátha neked is fog
4/20 anonim válasza:
Telis tele van a net társkereső oldalakkal. Találd föl magad...
5/20 *Felhasználói név válasza:
Nekem itt is sikerult, fb csopiba is ismerkedtem es sikerrel. Nezelodj es probalkozz
7/20 anonim válasza:
Minek vagy itt 7-es, senki sem kíváncsi a nyávogásodra.
A kérdésre, hogy valami értelmes is legyen: Én itt ismerkedtem meg egy lánnyal. Az elején tartottam hogy igazából fiú, de nem az. Nem esélytelen. Fb csoport is biztos van, ilyen ismerkedős. Meg a társkeresők.
8/20 *Felhasználói név válasza:
9, meg mindig inkabb vagyunk ilyenek, mint egy ilyen szanalmas kraten mint te, aki ide jar sertegetni es kielni magat. Biztos rossz lehet, ha el kell hagynod az etert, eltaposnak, tipikusan az a tipus vagy aki idejon es osztja az eszt, mert a valo vilagban egy kis senki
Oszinten mondom hogy sajnallak
9/20 anonim válasza:
blablabla - mondta a búza, aki árpa közé keveredett. :D
10/20 anonim válasza:
#10 Takarodj már innen😅 Tudod, a heterók nem törődnek a melegekkel, csak a látens homoszexuálisok gyűlölködnek, és ez bizonyitott is, olvass utána a lélektani hátterének.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!