Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szeretné kipróbálni a csókot lánnyal, és én megengedtem neki. Ha ezzel a lánnyal többször is lesz ilyen, van esély rá, hogy majd szexelnek is? És mondjuk engem is bevesznek?
Na várjál. Fiú vagy-e vagy lány?
Ha a csaj meleg, akkor cseszheted, nem fogsz neki fiúként kelleni.
Ha lány vagy, és titokban érdekelnek a nők, és ezért hagyod hogy a barátnőid rajtad "kísérletezzenek", akkor talán lehet rá kéne mozdulni a lányra.
Fiú vagyok... elvileg csak kipróbálják, de lehet többször is fogják, ha nekem is meg csajomnak is tetszik.
És honnan veszed, hogy leszbikus lesz? Egy csomó lány ismerősöm kipróbálta, meg néha csinálja, de heterok, van pasijuk is.
Ez nagyban múlik azon, hogy a barátnőd mit érez.
Nagyon sokan azért járnak férfiakkal és vallják magukat heterónak, mert akkor nincs rajtuk a stigma, és egyszerűbb az életük.
Bevonni téged ebbe nem valószínű, hogy fognak. Egyrészt, a barátnőd tényleges szexualitása és a te vágyálmaid nem azonosak.
Az ő partnere egyáltalán nem biztos, hogy vonzódik hozzád, és pláne nem lehet tudni, hogy őket hozná lázba egy ilyen hármas gondolata.
Az a te dolgod, hogy mennyire promiszkulis partnert választasz. Szíved joga, ha te vele vagy boldog, legyél ővele. De mivel nem birtoklod őt, az hogy te "megengeded" neki nem igazán jó szó. És nehogy azt hidd, hogy ezért neked valami ellenszolgáltatás jár, mert ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!