Szerintetek, ha többször megnézi, amit írtam neki akkor van esélyem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik.Nem beszélünk mindennap,de heti 2-3x általában ír, vagy én neki. Többször is észre vettem,hogy mikor én írok utóljára többször kiírja a facebook, hogy "Látta".Pl: Látta egyből mikor elköszöntem meg pl. másnap 13:12kor, meg aznap 20:42kor is. Gondolom ilyenkor újra megnézi, vagy nem?2015. márc. 11. 14:24
1/7 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz. Szerintem egy üzenetre csak egy időt ír ki, amikor először megnézi a másik, vagy nem?
2/7 anonim válasza:
Akkor írja oda a Látta-t, amikor először elolvassa a címzett.
3/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért van a "Látta" mellett mindig más időpont?
2015. márc. 11. 14:28
4/7 anonim válasza:
Mindig az első időpont van megadva olyan nincs hogy másik.. :O lekéne állni a cocoról :D
5/7 anonim válasza:
Megnézi, olvasatlanná teszi, újra megnézi, újra olvasatlanná teszi... Szerintem lehet, hogy ilyenkor az új időpontot írja ki. Amúgy fingom sincs, mi értelme van többször olvasatlanná tennie.
6/7 anonim válasza:
Ilyen tényleg van,én is észrevettem már. Egyébként lehet, hogy írna neked, csak nem tudja mit.Szóval szerintem kérdésedre válaszolva igen, esélyes, mert próbálja fenntartani a kommunikációt.
7/7 anonim válasza:
Ilyen tényleg létezik? Ha én többször olvasom el az utolsó üzenetét, akkor ezek szerint mindig a legutolsó időpontot írja ki, a legelső helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!