Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel szeretnénk kipróbálni egymással, mire kell figyelnünk?
Figyelt kérdés
Eddig csak egy gyors, szinte semminek nem nevezhető nyúlkálás volt, ezek után rengeteg beszélgetés és rájöttünk, hogy ez kell nekünk :). Mire kell figyelni, ha egyikőnknek sem volt még kapcsolata más lánnyal? Magamból induljak ki, hogy nekem mi lenne jó? Dildo elengedhetetlen?2017. júl. 28. 19:40
1/3 anonim válasza:
szerintem meg ne legyetek divatleszbik , ha valaki ugy szuletik hogy leszbikus es csak a nokhoz vonzodik, az egy dolog, de ha valaki csak azert csinalja mert kiprobalja es nincs meg az erzelmi alap, nah az beteg
2/3 anonim válasza:
Biszexualitásról még nem hallottál? Másik meg hogy ők csak jobban eltudják dönteni mit akarnak.
Kérdező minden jön majd magáról, ne aggódj.
A dildó meg egyáltalán nem szükséges csak ha akarjátok.
3/3 anonim válasza:
Mondjuk én leszbikus vagyok, de semmilyen dildót, vibrátort, felnyomható cuccost nem használok, sőt... :) Tehát nem, nem elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!