Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek vagy a barátnőtöknek is vannak fura fétisei? Vagy mit szeretnétek kipróbálni leginkább?
Persze gondolom mindenkinek vannak perverz vágyai amit szeretne előbb utóbb átélni és kielégíteni...
Az én párkapcsolatomban, a barátnőm hatalmasakat élvez, ha a konyhában csináljuk. Nem tudom miért, engem kicsit zavar, hogy ott eszünk stb de ha ez a vágya, és komolyan ha a hálóban kezdjük és lassan átviszem a konyhába már remeg az orgazmustól :D a másik kicsit fura kérése a nyilvános szex, amitől kicsit félek...volt valakinel ilyenben része? Gondolok itt strand, próbafülke stb...?
Engem a bilincs és az, hogy azt csinálhat velem amit csak akar az ami lázba hoz :D
Ti hogy vagytok az ilyenekkel? Kor is ìrjatok légyszi :) 22LL a párom 25LL
Húha, nálunk elég tág a paletta ilyen téren. :D
Mindketten eléggé mocskos fantáziával vagyunk ellátva. A párom pl. szereti a kezeim is és a lábaim is simogatni, az ujjaim akár szopogatni is és ezzel kikészít engem is. Mi nyilvánosan is provokáljuk egymást, már sok helyen a puncimba nyúlt és akkor fogjam vissza magam... :D Ezen kívül mindketten uralkodó típusok vagyunk és mindig tudom, hogy melyikünk lesz épp a domináns az adott aktusnál, nagyon érezzük egymást ezen a téren is. :) Én kifejezetten szeretem, ha erőszakos velem. :)
25 és 38 évesek vagyunk.
Odáig vagyok a szépen gondosan borotvált, szőrtelen punciért, tisztára beindulok tőle, de úgy kb. ennyi.
A szexi fehérnemű jut még eszemben, de az szerintem mindenkinél "fétis".
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!