Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lesznikus az aki kiprobalna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesznikus az aki kiprobalna egyszer lannyal? De sose szeretne bele?

Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
inkább biszex, ha a fiúkat szereti, de lány is izgatja
2017. máj. 7. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Vagy csak kíváncsi hetero
2017. máj. 7. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Attól még nem vagy leszbikus, de szerintem még biszex sem, ha egyszer kipróbálnád.
2017. máj. 7. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Lesznikus nem, max biszex
2017. máj. 7. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

# 2

Ekkor hülyeséget persze takaróz ezzel.

Ha megölök egy embert ,DE csak egyszer akkor nem vagyok gyilkos csak kíváncsi nem ?

Hetero azért hetero mert nem foglalkoztatják az azonos neműek még csak egy alkalomra sem.

2017. máj. 8. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is ki szeretném próbálni. Írj!

21/L

2017. máj. 8. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem.szerelem nèlkül a sex sem jó 😉 Inkább bisex tèma.

20ll

2017. máj. 8. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hülyésg amit a kettes ír.Egy gyilkosságot ne hasolnlítgass már ezzel!

Valaki igenis csak kipróbálja lehúzza a bakancslistájáról és kész.Lehet biszex lehet nem,de ezt egy alkalomból nem tudja,ha ezután is vágyik nőre akkor lehet.

Saját tapasztalatom,voltam olyan nőkkel együtt akik csak kipróbálták és viszonozni nem is tudtak mert maga a női test nem izgatta fel,azonban azt élvezték hogy adok nekik,mert bár a test reagál ők heterók.Volt olyan is aki mondta ezerszer jobb vagyok mint az előző pasija ,de mivel férfi az ő érintései máshogy hatottak rá.

Szóval kedves kérdező,ha vonzódsz még a nőkhöz akkor lehet biszex vagy ,ha nem csak kipróbáltad.

2017. máj. 8. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Oké, 5-ös, akkor egy kérdés:

Hogy hívjuk azt, aki lány, szerelmet, komolyabb párkapcsolatot csak férfival tud létesíteni, de szexuális kapcsolatot kipróbál lánnyal is? Érzelmileg nem úgy kötődik a lányokhoz, mint a férfiakhoz.

2017. máj. 9. 21:59
 10/10 anonim válasza:
En is kiprobalnam novel :) 21/l
2017. máj. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!