Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhet egy lesznikus kapcsolat akkor is, ha a lany, akibe beleszerettem eddig hetero volt? Szerintetek kipróbálná? SOS!
Akár jót is jelenthet.
Ha nem érdekled azt írta volna, hogy megérti de bocsi de nem. Ehelyett személyesen akar beszélni.
Inkább készülj a negatív reakcióra, és örülj, ha esetleg pozitív lesz, minthogy belelovald magad és azután pofára ess. Amúgy van ismerősi körömben csaj, akit a hapsijától nyúlt le egy másik hölgyemény, szóval elvileg lehet.
" nem tudtam eldönteni a beszélgetéseink alapján, h hetero v biszex v mi is ő tulajdonképp " Miből gondolhattad, hogy nem heteró, mint a nagy többség? Mondott valamit, ami ebben az alapfeltevésben összezavart? Vagy csak te csavarod úgy, hogy azt halld meg, amit hallani szeretnél. (Mellesleg én ilyen vagyok.)
Amúgy óva intenélek az ilyen nagy bevallásoktól, míg nem tiszta a "hovatartozás", mert nagy szopacs lehet belőle. Sajna tapasztalatból mondom.
Szurkolok neked, majd írd meg, hogy mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!