Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, szerintetek menne vele a "kapcsolat? (Többi lent. )
Kb. 2 éve ismerte meg az anyukám Viktor-t (22éves), akibe én beleszerettem. (Én 13 éves vagyok, nemsokára 14.) Szerintetek menne vele a kapcsolat? Nagyon jól eltudok a sráccal beszélgetni és ő is mondta, hogy érettebb vagyok a koromnál. Anyum tudja, hogy én belehabarodtam a fiúba, de nem ellenzi, teljesen megbízik a srácban. Nem szokott velem intim témába belekezdeni és még meg sem közelíti velem az ilyen témát. Azt is mondta, hogy szívesen lenne a "pasim" persze ha anyukám nem ellenzi (nem ellenzi). Nem hiszem, hogy csak kihasználna v. arra kellenék neki, anyumat jól ismeri. Szerintetek ezt meglehetne próbálni?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.:)
Kérek mindenkit, hogy normális válaszokat írjon. Sziasztok.:)
ha kész vagy orrba szájba szexelni megpróbálhatjátok
ha nem ne kínozd a srácot
De mondta hogy megvárja, hogy 16 éves legyek. És anyum megbízik benne mondom. Valamit csak akar tőlem nem????:/
A szex-en kívül.
Ha 13 éves vagy, ő meg 22...tudod mennyi a korkülönbség??? 9 év!!!! Felfogod ezt? Szerintem az anyukád tökéletesen ellenzi, de vagy nem mutatja, vagy csak te nem akartad elmondani! Nem hinném hogy vár veled 16 éves korodig...addig nem fog tartani a nagy szerelem. Neki sex kell, és nem egy kis pisis.
Mondj le róla, ha olyan érett vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!