Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit kezdjek ezzel a nővel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a nővel? Hagyjam?

Figyelt kérdés

Szóval új munkahelyem van már 2 hónapja, ahol megismertem egy nagyon klassz nőt. Igyekeztem összebarátkozni vele és minél többett a közelében lenni, beszélgetni vele, de ő nem tudja, hogy a nőket szeretem, mert amúgy nagyon félénk vagyok. Szóval ilyen kaméleon üzemmódban viszonylag jó viszonyt kialakítottam vele. És legutóbb mikor beszélgettünk a musicalekről, színházról volt szó, és puhatolózásként felhoztam Gallusz Nikit. Jó véleménnyel volt róla, ezért rákérdeztem mit gondol róla, hogy egy lánnyal él együtt már 10 éve. Mire azt mondta, hogy az tehetség nem mindig párosul eréllyel, az intelligencia erkölccsel vagy valami ilyesmi, amit mit tudom én ki mondott és hogy ez nagyon szomorú eset... Szóval ebből az következik, hogy ő nem fogadja el a leszbikusságot? Nem mertem bővebben rákérdezni. (Azt tudom, hogy 35 éves és még sosem volt házas, amit jó jelnek vettem).

26/N

#barát #leszbikus #homofób?
2020. nov. 29. 11:52
 1/8 Válaszoknélkül ***** válasza:
98%
Igen, elég konkrétan arra lehet következtetni, hogy nem fogadja el. Szerintem hagyd.
2020. nov. 29. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felejtős.
2020. nov. 29. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Ne kezdj vele semmit! Soha ne kezdj semmit olyannal aki sokkal okosabb mint te! Tudja, hogy munkahelyen nem kezd normális ember viszonyt. Föleg nem olyant amelyik nem biztos, hogy az adott közösségben elfogadott.
2020. nov. 29. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyenkor örülök, hogy out vagyok... semmi sunyulós barátkozás... :D Mondjuk házinyúlra nem lövünk alapelvet követem munkahelyen, mert nem viszem be oda a magánéletemet.
2020. nov. 29. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjad. Szerintem ő nem leszbikus.
2020. nov. 29. 19:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hagyd, nem úgy tűnik, hogy lenne esélyed kialakítani vele romantikus kapcsolatot.
2020. nov. 29. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Még szépen is fogalmazott,szerintem. Egyértelműen nem pártolja a leszbikusságot. Hagyjad inkább,mert megégetheted magad. Valószínű heteró. Biszex vagy leszbikus nő nem mondott volna ilyet,hanem mondjuk azt mondta volna, nincs baja vele.
2020. dec. 1. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
46%

picit homofób ilyen megnyilvánulásokon mindig jót kacagok :D de fel se veszem

26LL

2020. dec. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!