Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek bele kezdjek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bele kezdjek a következő havi gyógyszerembe, vagy terhes vagyok és hagyjam?

Figyelt kérdés
A múlt héten vasárnap fogyott el a gyógyszerem és szerda ,csütörtök, vagy péntek legkésőbb meg szokott jönni. Szerdán volt egy kis barnás folyásom, de épp hogy csak egy kicsi, azt hittem meg fog jönni, de nem. Hétfőn kell bevennem a következő havi gyógyszer első szemét, de nem tudom, hogy be vegyem-e. Ebben a hónapban bele estem a hányás hasmenéses járványba , és 2 éjszaka is hánytam. Valószín a gyógyszert is, mert mindig este veszem be. A férjem külföldön dolgozik, és a múlt héten volt itthon, úgyhogy csak attól lehetnék terhes, de a hányásom meg előtte egy héttel volt. Ha terhes lennék, akkor azt meg még nem mutatja ki a teszt, mert kb 1 hete volt. Gyógyszert meg nem akarom szedni ha az vagyok.
2015. máj. 10. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:
kezdj!
2015. máj. 10. 10:15
 2/2 anonim ***** válasza:
az a kis barna folyás már a megvonásos vérzésed volt,csak most kisebb a mennyisége,nem vagy terhes,mindenképp folytasd
2015. máj. 10. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!