Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek el vele beszélni vagy hagyjam?
Van egy lány aki nekem már három éve tetszik. Talán eddig csak pár szót váltottunk egymással. Túl akartam rajta tenni magamat, de sehogy sem megy. Egy iskolába járunk, és amikor elkezdett tetszeni, akkor is egy iskolába jártunk, csak az másik volt. Nála jöttem rá, hogy a lányok jönnek be, és még mindig nem felejtettem el. Görcsbe rándul a gyomrom ha meglátom és kell az egész lány. Szóval nem múlott el az érzés.
Nagyon úgy néz ki, hogy ő is a lányokat szereti. Egy lánnyal tett ki képeket a közösségi oldalakra, aztán pedig hirtelen eltűnt az összes kép. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Kezdjek vele beszélni vagy inkább hagyjam?
Igen. De támaddle,hogy:szia neked is a lànyok tetszenek?
Jàrhatnán!
Elősször csak barátként,aztán mégjobb barátként, stb.
De most oszinten..van veszteni valod?
Nem ismered, probald megismerni. Mar ott is eldol kijottok-e vagy nem.
Nincs ehhez utmutato..probald meg es legalabb nem fog gyotorni a “mi lett volna, ha...”
A puding próbája az evés.(if you know what i mean:D)
Voltam már hozzád hasonló helyzetben bár én nem évekig csak egy hónapig bírtam ezt a - van-e rá esély dilemmát, amikor először elkezdünk beszélgetni minden oké volt, viszont aztán elhívtam iszogatni és alig bírtam ki azt a néhány órát mert baromira nem jött be a személyisége.
De mindenképp társalogj vele abból még nem lehet baj, legalább nem kattogsz majd ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!