Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él még valaki szexmentes kapcsolatban úgy, hogy egyébként vágyna rá? Lelkileg hogy viselitek?
Jézusom, nektek itt mindenki kamu? Sokan ismernek az oldalon, 16 éves koromtól dolgozom, alkalmi kapcsolatokra mentem sokáig. (Egy normális volt de ő meg nem szeretett, szakított is velem)
A párom szülei nincsenek már köztünk, az ő lakásában élünk. Suliba jár, érettségizni fog. Nekem pedig 2 okj szakmám van, dolgozom.
Nem mintha magyarázattal tartoznék bárkinek. 3 kapcsolata volt előttem, fiúkkal, de hozzájuk testileg nem is vonzódott, kényszernek érezte amikor lefeküdtek.
Lehet élni szexmentes kapcsolatban, egy ideig... Egy idő múlva viszont az eltérő szexuális igény olyan feszültséget gerjeszt a kapcsolatban - türelmetlenség, frusztráció - ami tönkreteszi magát a kapcsolatot. Lehet most azt érzed hű de szerelmes vagy, de idő kérdése hogy az érzések - pont az eltérő szexualitásra visszavezethetően - elkezdjenek csillapodni.
Amúgy tényleg furcsa ha egy pasi nem akarja a szexet... ott vagy szervi, vagy súlyos mentális problémák, akut komplexusok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!