Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatba lépnétek egy olyan férfivel, aki szexmentesen nőket fenekel?
Figyelt kérdés
Alul le kell vetközni hozzá..
Régi kapcsolatok ezek, soha egyikkel sem volt szexuális interakció, kizárólag a fenekelésről szóltak a találkozók.
Nem én vagyok ez a férfi, csak láttam egy ilyen adatlapot egy ismerkedős oldalon.
2019. dec. 7. 13:51
1/6 A kérdező kommentje:
Félreérthető voltam, szóval a férfi párkeresőn hirdet, ugyanakkor feltünteti, hogy vannak ilyen kapcsolatai amiket nem fog felfüggeszteni.
Egyébként jó adatlapja van, szuper képek, bemutatkozás, csak hát ez a dolog..
2019. dec. 7. 13:56
2/6 anonim válasza:
Az a kérdés neked belefér vagy nem. Nekem nem férne bele, hogy a pasim más nők pucér seggét pacskolja.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem férne bele ha ezt a kapcsolatunk mellett is folytatni akarná. Ha engem fenekelhet az nem elég?..
4/6 anonim válasza:
Nem. Mellettem ne nézegesse, meg csapkodja más nők puszta seggét.
5/6 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Sosem tudnék annyira megbízni benne, hogy nem próbálja-e ki valamelyiknek előbb-utóbb a hátsóját a farkával is. És most sem hiszem el, hogy csak fenekelés történt.
6/6 anonim válasza:
Nem, mert a fenekelés a bdsm-ben is elég szexuális jellegű.
Kb. mint egy előjáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!