Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők nagyon nagy pénisz méret ellenére hányan mennétek bele kapcsolatba?
Nagyon nagy méretem van (24 cm) és ezért sokszor is ért már negatívum, elutasítás ezzel kapcsolatban. Arra lennék kíváncsi, hogy az itt lévő nők közül hányan mennének bele komoly kapcsolatba ha mondjuk már előre tudnák, hogy ekkora a méret de ezen kívűl minden passzolna közöttünk?
(Aki azzal jön, hogy kamu csak nyugodtan, szíve joga mindenkinek azt hinni amit akar de képet is tudok küldeni ha esetleg érdekelne..)
Kort írjatok légyszi! Köszönöm a válaszokat előre is!
25/F
Jöhet a kép.
23L
Én egyébként ettől még belemennék, 17 évesen volt egy barátom akinek 22 cm volt.
Nekem jöhet a kép, nem azért, mert erre izgulok, és ma este már a kérdező ágyában akarok lenni, hanem hadd tudjam már, miről beszélünk. Centikkel nekem itt hiába dobálózik bárki is. Ráadásul a hossz csak egy dolog. Én nem vagyok szívbajos, vetettem már véget kapcsolatnak, mert nem passzolt hozzám a pasi méretben. Pedig kedves volt és intelligens. És adtam is időt, 7 hónapot a kapcsolatnak.
25L
Nekem is küldhetsz.
Írták itt hogy kamuznak akik nagy méretet írnak.
Kíváncsi vagyok.
6-os vagyok
Tényleg durván el vagy eresztve. Nekem te már sok lennél, nem tudnánk jókat szexelni, és engem kifejezetten frusztrál, ha a pasi, akit szeretek,
kívánok, kéj helyett fájdalmat okoz. És az nem megoldás, hogy félig se teszed be, mert én szeretem, ha tövig bennem van, és érzem a pasi ágyékát az ölemmel, úgy megyek el.
A privátban kapott kérdésekre: a vastagság is borzasztóan nem mindegy, és a kérdezőnek az is extra. A srác, akivel nem illettünk össze, kábé a kérdező kategóriája volt, csak még a makkja is sokkal nagyobb volt.
Jöhet a kép, priviben válaszolok.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!