Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele egy kapcsolatba szex terén? Mit engedjek meg a pasinak?
Figyelt kérdés
Anál, orál, bárhova élvezést, lenyelés, vibrátor, gruppen...stb?
Kezdő vagyok és nem tudom mit engedjek meg vagy mit ne?
2019. nov. 4. 08:21
1/12 xKakashix válasza:
ezt neked kell eldöntened, hogy mi fér bele.. az olyan dolgok amik már számodra kellemetlenek, vagy nem esnek jól, azok már nyilván nem férnek bele egy kapcsolatba
2/12 anonim válasza:
Attól fugg miota vagytok együtt. Teged mi vonz. Ot mi izgatja. Mi az ami neked mar perverz. Mi az ami neki még nem.
3/12 anonim válasza:
Az anált a gruppent és a lenyelést egyenlőre ne. Orál, lovagló, misszi, kutyus, mehet, meg a cicikre élvezés.
4/12 anonim válasza:
Csak annyit engedj, ami neked belefer. Kezdetben lehet, hogy ez nem sok mindent takar, de ahogy belejossz, rajossz, mi a jo szamodra.
5/12 anonim válasza:
Azt engedd meg, amivel azonosulni tudsz, ami neked is jól esik, vagy amit kívánsz, ki szeretnél próbálni, mást ne... Nyilván kompromisszumok ezen a téren is szóba jöhetnek.
7/12 anonim válasza:
En azt nem ertem , a dolgokat miert engedni kell, miert nem azt csinalod, amire vagysz?
9/12 anonim válasza:
A szex arról szól hogy mindkét fél élvezi, ha nem, akkor az erőszak. Szóval nagyon egyszerű:
Élvezed, kívánod, jó érzés: engedd
Nem akarod, kényelmetlen, fáj, megalázó, rossz, nem kívánod: ne engedd.
10/12 anonim válasza:
Milyen kapcsolatról is van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!