Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi fér bele egy kapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fér bele egy kapcsolatba szex terén? Mit engedjek meg a pasinak?

Figyelt kérdés

Anál, orál, bárhova élvezést, lenyelés, vibrátor, gruppen...stb?

Kezdő vagyok és nem tudom mit engedjek meg vagy mit ne?

2019. nov. 4. 08:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A "dolgokat" nem engedni kell, hanem vágyni rá, kívánni. Azt engedd amit te is szeretnél, egyenrangú fél vagy, nem szexrobot, a másik vágyának a kielégítője. Ha a pasi másképpen gondolja és erőlteti amit te nem szeretnél akkor meg keress más partnert.
2019. nov. 4. 11:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

a szex akkor jó, ha élvezed. Egy kapcsolatban a szex akkor jó, ha mindketten élvezitek. Ha az egyikőtöknek nem jön be mondjuk az anál, akkor azt nem kell csinálni. Nem mondom, adjatok egy esélyt neki, hogy legalább kipróbáljátok, de ha azután sem jön be, akkor nem kell csinálni. Ha ezt a másik nem érti meg, mert ő vágyik rá és képes zsarolni/lelki terrort alkalmazni, akkor az a kapcsolat egy nem jó kapcsolat.

Határok nincsenek, ezeket ti határozzátok meg. Van, akinél egy szemezés is megcsalásnak számít és akkor a legboldogabbak, ha romantikus, gyertyafényes minden szeretkezés.

Vannak párok, akiknél a vad tombolás kell az ágyban és szeretnek játékokat is használni, de csakis saját maguk.

És persze vannak merészebbek, ahol félredugás, többes szex, párcsere és hasonlók is beleférnek, sőt, kedveltek is, emellett pedig boldog családi életet élnek. Én igazából tökre örülök, hogy két olyan ember jött össze, akiknek hasonló a szexuális vágyuk. Képzeld el, hogy két halál szerelmes ember, mindenben nagyon összeillenek, de a szexnél az egyik a gyertyafényt, a másik meg a tömeges orgiát kedveli.

A kérdésedre, hogy mit engedj meg:

Semmit és mindent! A szex nem arról szól, hogy "najó, megengedem, hogy az arcomra élvezz", hanem arról, hogy élvezed a vele együtt töltött időt és valamiért kívánod azt, hogy az arcodra élvezzen, vagy azért, mert neked ez jó, vagy azért, mert jót akarsz neki és emiatt neked is jó. Én azt tanácsolom, hogy mindent próbálj ki, amire picit is vágysz. Azon vagyok, hogy aktívan és merészen kell élni és legalább egyszer ki kell próbálni mindent, de ha valami nagyon nem jön be és nagyon nem vágysz rá, akkor azt ne erőltesd, mert lehet egy életre megutálod. Nem csak az aktust, hanem nagy csalódásod is lesz a partneredben meg a szexben is.

2019. nov. 4. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!