Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmentes fenekelő kapcsolat?
Figyelt kérdés
Ti hallotattok már ilyenről? Ilyenkor a fenekelő azzal éri be, hogy csak fenekel? Külföldön sok ilyen van tudtommál, nálunk sajnos nem. Hol lehet ilyesmit találni felénk?2020. febr. 8. 19:56
4/9 anonim válasza:
Merre laksz? Én elfenekellek szexmentesen, h szeretnéd.
5/9 anonim válasza:
Szexmentesen adom én is, menekülőszó nincs!
7/9 anonim válasza:
Es ennek így mi ertelme ?
A kettő szerintem kéz a kézben jarnak :)
Menekülőszó nelkül bele ne menj :)
8/9 anonim válasza:
de minek mondod, hogy nem találsz ilyet, amikor kiírod a kérdést és aki benne lenne azzal nem foglalkozol
9/9 A kérdező kommentje:
Pláne ha több száz km re van tőlem
2020. febr. 12. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!