Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elöfordul ilyen szexmentes kapcsolat?
Elöfordul ilyen magát kereszténynek valló araboknál ( aki azert nagyon hithü) es az is lehet , hogy valójában muszlim , de ortodoxnak vallja magát.... Mindegy most nem ez a lényeg , de lehet megis van benne valami , mert azt olvastam hogy az araboknál sok a tabu a szex körul es folyik a lelkiismeretfurdalás ébresztés a szexszel kapcsolatosan.
Föleg az idösebb ferfiak eseteben, akik nagyon konzervativ, patriarchalis szemlélettel rendelkeznek , mint a kerdesben is szereplö ferfi is.
Beallitja magat egy huseges , becsuletes embernek, aki templomba jár , huseges a felesegehez , de eldicsekdte ( nem tudom mekkora % igaz ebböl ) , hogy anyagilag támogat egy nálánál 24 evvel fiatalabb szinten arab , de muszlim nöt . Ez a muszlim nö azt mondja a pasas hogy szokott néha inni , meg szaggatott farmerbe jár, modernul adja elö magát , fejkendö nelkul
A ferfi azt mondja , hogy semmi szexualitas nincs köztuk , csupan segit egy elvalt , bajbajutott embert .
Ahanyszor róla beszel, felcsillan a szeme,de arra gondoltam hogy lehet kimerul az egesz a nagy fantazialasban, rózsás sms ek kuldözeseben, mivel a pasas öreg es pocakos es maradi kultúrából jön. Naluk a szexnek nincs akkora kultusza.
Persze ezek spekulációk
Nem tudjuk mi a valóság , engem erdekel , mert foglalkoztat hogy mennyit hazudnak az emberek .
Valaki aki jártas ebben a témában?
A ferfi családi barát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!