Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elöfordul ilyen szexmentes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elöfordul ilyen szexmentes kapcsolat?

Figyelt kérdés

Elöfordul ilyen magát kereszténynek valló araboknál ( aki azert nagyon hithü) es az is lehet , hogy valójában muszlim , de ortodoxnak vallja magát.... Mindegy most nem ez a lényeg , de lehet megis van benne valami , mert azt olvastam hogy az araboknál sok a tabu a szex körul es folyik a lelkiismeretfurdalás ébresztés a szexszel kapcsolatosan.

Föleg az idösebb ferfiak eseteben, akik nagyon konzervativ, patriarchalis szemlélettel rendelkeznek , mint a kerdesben is szereplö ferfi is.

Beallitja magat egy huseges , becsuletes embernek, aki templomba jár , huseges a felesegehez , de eldicsekdte ( nem tudom mekkora % igaz ebböl ) , hogy anyagilag támogat egy nálánál 24 evvel fiatalabb szinten arab , de muszlim nöt . Ez a muszlim nö azt mondja a pasas hogy szokott néha inni , meg szaggatott farmerbe jár, modernul adja elö magát , fejkendö nelkul

A ferfi azt mondja , hogy semmi szexualitas nincs köztuk , csupan segit egy elvalt , bajbajutott embert .

Ahanyszor róla beszel, felcsillan a szeme,de arra gondoltam hogy lehet kimerul az egesz a nagy fantazialasban, rózsás sms ek kuldözeseben, mivel a pasas öreg es pocakos es maradi kultúrából jön. Naluk a szexnek nincs akkora kultusza.

Persze ezek spekulációk

Nem tudjuk mi a valóság , engem erdekel , mert foglalkoztat hogy mennyit hazudnak az emberek .

Valaki aki jártas ebben a témában?

A ferfi családi barát

2018. nov. 13. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Hat en azt tudom mondani errol hogy lett egy angliai arab (muszlim) munkatarsam. 2 evig dolguztunk egyutt kb. Es miutan elment a cegtol meghivott engem hozzajuk, azt mondta hogy barmikor mehetek, vendegul lat, mert sok szobas a hazuk. Amugy ferfi, es en is.
2018. nov. 13. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Az 1001 éjszakában szebb mesék vannak.
2018. nov. 13. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!